Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/9-7/9

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/9-7/9

Επαγγελματικά: Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/9-7/9
Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Επτά των Ξιφών ανεστραμμένο σας μεταφέρει το μήνυμα ότι : Πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που προσπαθεί να σας προσφέρει  συμβουλές που χρειάζεστε.  Η κατάσταση ορισμένων από σας είναι χειρότερη από ότι νομίζετε .

Θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τους. Μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας.

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό στις δυνατότητες που σας περιβάλλουν!.

Αισθηματικά: Το Έξι των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 1/9-7/9
Το Έξι των κυπέλλων

Το Έξι των Κυπέλλων είναι μια κάρτα της παιδικής ηλικίας, της νοσταλγία, της αφέλειας και της ευτυχίας. Το Έξι των Κυπέλλων δείχνει ότι ορισμένοι από εσάς ,θέλετε να επιστρέψετε στις ευτυχισμένες αναμνήσεις του παρελθόντος σας, είτε ως παιδί, έφηβος ή ενήλικας.

Πολλές φορές το το Έξι των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι αυτές οι μνήμες αντικατοπτρίζουν τις πτυχές της ζωής σας που έχουν πια εξαφανιστεί .

Οικονομικά: Το Επτά των Ξιφών

EPTA TON XIFON
Το Επτά των Ξιφών

Το Επτά των Ξιφών συχνά εμφανίζεται όταν χρειάζεται να κάνετε κάτι που απαιτεί   γενναιότητα  και θάρρος. Το  μήνυμα της είναι  να μην παραιτηθείτε. Αν οι  συμπεριφορές σας, τα σχέδια και η προσέγγιση σας  δεν έφεραν  το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλά αλλάξτε τα. Χρησιμοποιήστε την πρωτοβουλία σας.Θα πρέπει να επικεντρωθείτε. Να φανείτε  ευπροσάρμοστοι, πολυμήχανοι, ευέλικτοι και έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας, όταν το Επτά των Ξιφών εμφανίζεται.

Φαίνεται  ότι τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να μοιραστείτε ό, τι ξέρετε με άλλους . Μην δώσετε πολλές πληροφορίες και μην εμπιστεύεστε τους γύρω σας όπως εσείς νομίζετε αλλά όπως πρέπει. Βασιστείτε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Να είστε  όσο αυτάρκεις. Εάν έχετε ένα μυστικό, όσο λιγότεροι  άνθρωποι το ξέρουν τόσο το καλύτερο

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ