Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/8- 7/8

Τοξότης  (23/11-21/12)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/8- 7/8

Επαγγελματικά: Η Δύναμη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/8- 7/8
Δύναμη

H κάρτα της Δύναμης υποδηλώνει σε πολλά επίπεδα την δύναμη της θέλησης! Αρκετοί από εσάς περάσατε από κάποιο είδος τεστ. Ολοκληρώσατε με επιτυχία την παρουσία σας και είστε έτοιμοι να αναλάβετε νέα καθήκοντα! Πολλοί από εσάς είστε διατεθειμένοι να επιβληθείτε επάνω σε κάποιες καταστάσεις.

Σε αρκετούς από εσάς θα έρθει κάτι σας είδος εμπνεύσεις για το τι στάση θα πρέπει να υιοθετήσετε ανάλογα με τις τρέχουσες καταστάσεις. Οι περισσότεροι από εσάς θα λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση αποδεικνύοντας την πνευματική σας δύναμη.

Αισθηματικά: Οι Εραστές

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/8- 7/8
Οι Εραστές

Όταν η κάρτα Εραστές εμφανίζονται σε μια ανάγνωση, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι αποφάσεις και επιλογές πρέπει να πάρετε. Το γεγονός ότι οι Εραστές είναι μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνας  υποδηλώνει  ότι αυτές οι αποφάσεις ή οι επιλογές είναι εξαιρετικά σημαντικές και σπουδαίες για αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μονοπάτι. Μπορεί να υπάρχει διαθέσιμη μια εύκολη επιλογή, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος για σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Τοξότη 1/8- 7/8
Το Οκτώ των Ξιφών ανεστραμμένο

Η κάρτα Οκτώ των Ξιφών υποδηλώνει ένα αίσθημα πανικού σχετικά με ένα θέμα ή μια κατάσταση. Υπάρχει μία πεποίθηση ότι είστε κολλημένοι αυτήν την περίοδο σε μία κατάσταση από την οποία δεν μπορείτε να βγείτε. Ειδικά στον οικονομικό τομέα η παρουσία του Οκτώ των Ξιφών  δεν αποτελεί και τον καλύτερο οιωνό.

Ορισμένα πράγματα στη ζωή είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, και το Οκτώ των Ξιφών υποδηλώνει ότι μερικοί από εσάς είστε εξαιρετικά συγκρατημένοι. Αυτό μπορεί να είναι κάτι δυσάρεστο. Τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στη διεθνή πολιτική. Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα να βρείτε ότι οι όποιες επιλογές σας είναι περιορισμένες. Σε κάθε στιγμή ,μπορεί να βιώνετε αυξανόμενη απογοήτευση και άγχος. Η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι : Να προσέξτε αυτή την κατάσταση με υπομονή και να είστε έτοιμοι να κινηθείτε όταν αλλάξει η κατάσταση.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ