Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 15/3-21/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 15/3-21/3/20

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 22/11-30/11
Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι μπορεί να έχετε ξεκινήσει προσωπικά ταξίδια ή εξελίξεις. Δεν έχετε λάβει όμως λάβει τα επιτεύγματα που ελπίζατε. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε καθυστερήσεις. Παρ ‘όλα αυτά, το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υπενθυμίζει ότι όλη η δουλειά σας δεν πήγε στράφι.

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν έχετε βάλει  μακροπρόθεσμους στόχους σας ή κατακλύζεστε από καθήκοντα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε σύντομα.

Το τρία των ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να επιτύχετε τους στόχους που είχατε βάλει. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας.

Αισθηματικά: Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο

ωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 22/11-30/11
Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο
Το Επτά των Δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει σοβαρή απογοήτευση, κατάθλιψη, και σε μερικές ακραίες περιπτώσεις απώλεια.
Όπου υπάρχει μια καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη και την ευκαιρία του παρόντος με την κάρτα σε όρθια θέση … στην ανεστραμμένη θέση το Επτά των Δηναρίων δείχνει τα αποτελέσματα των ενεργειών σας.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή  να μην αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στην τρέχουσα κατάστασή σας. Δεν βρεθήκατε εν μία νυκτί σε αυτήν την κατάσταση και ούτε πρόκειται να βγείτε σε μια νύχτα από αυτήν.

Οικονομικά: Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 22/11-30/11
To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο

Το τρία των ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι έχετε πρόσφατα περάσει από μια δύσκολη κατάσταση  όπου ίσως μια οικονομική συναλλαγή ή επένδυση είχε ατυχή κατάληξη για εσάς. Προσπαθήσατε να περισώσετε ότι μπορούσατε.

Ευτυχώς, αυτή τη φορά τα δύσκολα  έχουν περάσει και είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη, συνειδητοποιώντας ότι  όντως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή σας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι.

Έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι ανώφελο να κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ