Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 13/12-19/12/21

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 13/12-19/12/21

Χρηματοπιστωτικά: Η Δικαιοσύνη 

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

H Δικαιοσύνη αναφέρεται συχνά σε νομικά θέματα όλων των ειδών. Σε δικαστήρια  και σε αποφάσεις που εκδίδονται.

Το νομικό σύστημα και τις αρχές του (δικαιοσύνη, αμεροληψία και η αναζήτηση της αλήθειας). Η  κάρτα της Δικαιοσύνης στην ανάγνωση όπου σχετίζονται με οικονομικά θέματα, θα υπάρξουν ευμενή αποτελέσματα. Είναι πιθανό να αφορά τις νομικές συμβάσεις, διαζυγίου, οικονομικού διακανονισμού ή άσκηση προσφυγής.

Στην κάρτα της Δικαιοσύνης αν απαιτείτε δικαιοσύνη, να ξέρετε ότι θα κερδίσετε.

Φυσικά, αν έχετε ενεργήσει με παραπλανητικό τρόπο ή έχετε ψευδομαρτυρήσει πρέπει να γνωρίζετε ότι η δικαιοσύνη θα εξακολουθήσει να υφίσταται και θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας. 

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

dyo kkypellon anestrammeno
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Αναρωτιέστε μήπως αν έχετε κάνει μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες; Αν ναι, επανεξετάστε την σχέση σας και δείτε για ποιο λόγο δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία με τον σύντροφο σας τον τελευταίο καιρό . Ποιος ο πραγματικός λόγος της αύξησης συγκρούσεων ανάμεσα σας. Κάποιος από τους δύο σας αποφεύγει την ισότητα ανάμεσα στην σχέση . Μήπως είστε εσείς αυτό το πρόσωπο; Μήπως έχετε λάθος φίλους που σας οδηγούν σε λάθος κατεύθυνση; Αν δεν σας ικανοποιεί μια σχέση πείτε το ξεκάθαρα και φύγετε! Μην εμποδίζετε το δρόμο του πεπρωμένου ή του συντρόφου σας!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ