Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/9-3/10/2021

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/9-3/10/2021

Χρηματοπιστωτικά: Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο

Σε θέματα καριέρας, το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει το άγχος, τα βάρη και την υπερκόπωση.  Μπορεί να έχετε αναλάβει νέα έργα ή εργασίες με την εντύπωση ότι θα ήταν ορόσημο για την καριέρα σας. Κάποιοι τώρα συνειδητοποιείτε ότι είναι πάνω από τα όρια σας. Έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας και αυτό επηρεάζεται την ικανότητά σας να κάνετε τη δουλειά καλά. Σας αποστραγγίζει και σας εξαντλεί. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με το αφεντικό σας ή κάποιους συναδέλφους σας και να δείτε αν μπορείτε να διαμοιράστε σωστότερα την εργασία. Εάν είστε ο προϊστάμενος, θα πρέπει να εξετάσετε την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για να μειώσετε το φορτίο.

Σε θέματα οικονομικά, το Δέκα των Ράβδων ανεστραμμένο αντιπροσωπεύει βάρη και ευθύνες. Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι  δυσκολεύεστε να συντηρήσετε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας με τον μισθό σας. Αυτό σας προκαλεί άγχος. Ότι έχετε αναλάβει υπερβολικά χρέη και τώρα αγωνίζεστε να τα αποπληρώσετε. Όποιο και αν είναι το ζήτημα, τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να καθίσετε και να εξετάσετε πώς να απαλλαγείτε από αυτά το βάρη. Η συνάντηση με έναν  οικονομικό σύμβουλο και η σκέψη για αναδιάρθρωση του χρέους σας μπορεί να σας βοηθήσει

Αισθηματικά: Ο Πύργος

Ο Πύργος

Στα ερωτικά, ο Πύργος μπορεί να είναι ένας κακός οιωνός που αντιπροσωπεύει,τον χωρισμό . Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει εσάς ή τον σύντροφό σας ή και τους δύο, βιώνοντας ένα δύσκολο ή τραυματικό γεγονός που θα οδηγήσει τη σχέση σας στα απόλυτα όριά της. Εάν θέλετε η σχέση σας να επιβιώσει από αυτό το γεγονός του Πύργου θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον και να διατηρήσετε ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Εάν η σχέση σας επιβιώσει από αυτήν την ανατροπή, ο Πύργος σας λέει ότι η σχέση θα έχει αλλάξει σημαντικά. Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό, καθώς ο Πύργος αντιπροσωπεύει επίσης την καταστροφή των ψευδών πεποιθήσεων. Άρα η σχέση μπορεί να βγει εντελώς αλλαγμένη, αλλά με μια πιο σταθερή και ειλικρινή βάση. Ωστόσο, το να φτάσεις σε αυτό το σημείο θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα βιώσεις ως ζευγάρι. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά  να διαπιστώσετε ότι το ΕΓΩ…. ή η αλαζονεία σας, σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις. Μπορεί να υποδηλώνει ότι ένα χαοτικό ή καταστροφικό γεγονός πρόκειται να διαλύσει αυτό το εγώ. Αν και αυτό δεν θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία, διδάσκει την ταπεινότητα και θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας για μια ευτυχισμένη και υγιή σχέση στο μέλλον. Ο Πύργος μπορεί επίσης να υποδεικνύει βία ή επίθεση, οπότε μπορεί να είναι μια προειδοποίηση να προσέχετε την προσωπική σας ασφάλεια όταν βγαίνετε  και συναντάτε νέα άτομα. Να φροντίστε για εσάς και λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις ασφαλείας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ