Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/7-21/7

Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Η Κρίση

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/7-21/7
Η Κρίση

Τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι  πιθανό να εξελιχθούν πολύ καλά για σας. Ακόμη και αν τα οικονομικά είναι  σε καλή κατάσταση όταν εμφανίζεται η Κρίση αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσπαστεί η προσοχή σας από αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σας! Τα χρήματα δεν βρίσκονται στην α’ θέση  σε αυτή τη κάρτα.

Η Κρίση υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/7-21/7
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Υποδηλώνει την υλική ευημερία , την οικογενειακή σταθερότητα και την κοινωνική συμβατικότητα. Όμως καθώς η κάρτα έρχεται ανεστραμμένη μας παραπέμπει στο ρητό του Πλούταρχου:

“Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο όταν κατέχει ισχύ μεγάλη όσο και το πάθος του”

Έτσι λοιπόν το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει μια ανιαρή ζωή λόγω επίτευξης στόχων , την αναζήτηση εξωσυζυγικών σχέσεων, τον κίνδυνο  αυξημένων πιθανοτήτων για την αποκάλυψη ενός σκανδάλου ή κρυμμένων μυστικών με αποτέλεσμα την σπίλωση του ονόματος

Μπορεί επίσης να αναφέρεται στο οικογενειακό τομέα όπου προκύπτουν έντονες φιλονικίες και διαμάχες  για θέματα κληρονομιάς , διαχωρισμό περιουσίας και τα σχετικά.

Ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακές  συγκρούσεις φιλονικίες και διαμάχες με οικονομικά  κίνητρα για  το ποιος θα φροντίζει τους γονείς. Προβλήματα με παιδιά που υιοθετούν ένα επαναστατικό χαρακτήρα .

Οικονομικά: Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζώδια-εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιού 15/7-21/7
Το Δύο των Ξιφών ανεστραμμένο

Η επιθυμία σας για να ζήσετε ορισμένοι από σας πέρα  από τις δυνατότητές σας, σας έχει κοστίσει πάρα πολύ . Χρέη που έχουν αυξηθεί σε  μεγάλο βαθμό . Ένας στόχος που κάποτε φαινόταν υλοποιήσιμος αλλά μακρινός , τώρα φαντάζει ανέφικτος.

Η αδυναμία του να  προχωρήσετε  προς τα εμπρός λόγω της σωματικής ή συναισθηματικής κόπωσης είναι εμφανής. Σε θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά παρουσιάζετε ζήλια και χειραγώγηση, είτε από την πλευρά των εταίρων ή από την δική σας. Ο υπονομευτής  που δουλεύει εναντίον σας παρουσιάζετε  ως φίλος σας.

Κάποιοι από εσάς καλούνται να αντιμετωπίσουν νομικά  προβλήματα. Παλιές αντιπαλότητες επανεμφανίζονται.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ