Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας Και

Μετασχηματισμού

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και Μετασχηματισμού είναι το 70 ο όνομα του Θεού.

Γένεση 1: 3 
“Και είπεν ο Θεός, Γενηθήτω φως, και εγένετο φως. / Στην αρχή ήν ο Λόγος, και ο Λόγος ήν ο Θεός “

Λατινική ονομασία: Deus Verbo producens omnia

Σημασία: Ο Θεός δημιουργεί τα πάντα με το λόγο του

Χορωδία των αγγέλων: Χερουβείμ

Η έννοια του ονόματος Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας Και Μετασχηματισμού είναι ο Θεός που δημιουργεί τα πάντα με το Λόγο Του.

 

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας Και Μετασχηματισμού

Ο Jabamiah είναι ο προστάτης της αλχημείας. Ως εκ τούτου, μπορεί να μετατρέψει το κακό σε καλό. Αυτός μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε το νόμο του συντονισμού. Εκείνος θα φέρει την άνευ όρων αγάπη στη ζωή σας. Το είδος της αγάπης που δεν εξαρτάται από τις περιστάσεις.

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού μπορεί να σας βοηθήσει να σας θεραπεύσει. Μπορεί να σας αναζωογονήσει και να αποκαταστήσει την αρμονία και την ισορροπία.

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού μπορεί να μετατρέψει το πνεύμα σας, την κοινωνία και ακόμη να φωτίσει τις ιδέες σας. Αυτός μπορεί να βοηθήσει εκείνους που έχουν πεθάνει στο βήμα στον πνευματικό κόσμο. Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κυριαρχήσει η διαίσθηση και το ένστικτό σας. Αυτός μπορεί να σας επιτρέψει την ικανότητα να ταξιδεύετε σε παράλληλους κόσμους.

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας Και Μετασχηματισμού

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού μπορεί να σας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις, όπως προβλήματα υγείας, ανίατες ασθένειες, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε οποιοδήποτε κακό ή αρνητικό πράγμα στη ζωή σας. Προσευχηθείτε για τη βοήθειά του όταν αισθάνεστε έλλειψη αγάπης ή συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμούςμπορεί να θεραπεύσει συμπεριφορές όπως το φόβο της αλλαγής και του θανάτου.Την έλλειψη κατανόησης του καλού και του κακού.

Ο Jabamiah Άγγελος της Αλχημείας και μετασχηματισμού είναι ο φύλακας άγγελος όσων γεννήθηκαν μεταξύ 06/3 και 10/3.
 
Ως εκ τούτου, όσοι γεννήθηκαν κατά την περίοδο αυτή είναι άτομα εμπιστοσύνης.Η αισιοδοξία θα γεμίζει τη ζωή τους στον συναισθηματικό, κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα.
Όσοι γεννήθηκαν κάτω από την επίδραση του Jabamiah Άγγελου της Αλχημείας και μετασχηματισμού έχουν μεγάλη ακεραιότητα. Δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Είναι πνευματικοί άνθρωποι που μπορούν εύκολα να αποσπαστούν από οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητη για αυτούς. Επίσης, μπορούν να αναζωογονήσουν και να θεραπεύσουν τους ανθρώπους, τα φυτά και τα ζώα. Η αλήθεια είναι σημαντική για αυτούς.
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτή την περίοδο έχουν ένα πολύ ενεργό τρίτο μάτι το οποία βελτιώνει τη διαίσθησή τους.
Δημιουργούν τη δική τους μοίρα!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ