Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Η Κρίση

krisi
Η Κρίση

Στον εργασιακό τομέα η κάρτα της Κρίσης σας υπενθυμίζει ότι για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα θα χρειαστεί να δώσετε σημασία στην λεπτομέρεια. Τα καλύτερα έρχονται! Έχετε προσπαθήσει σκληρά στο παρελθόν. Οι προσπάθειές σας τώρα θα επιβραβευτούν. Αν χαλαρώσατε λίγο, τώρα είναι η ώρα να εντείνετε και πάλι τις προσπάθειες σας πριν συμβεί καμιά μόνιμη ζημιά στην καριέρα σας.

Αισθηματικά: Η Αυτοκράτειρα

aytokrateira
Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα όταν εμφανίζεται στα αισθηματικά δείχνει  ένα σωστό  ανάπτυγμα αγάπης και  ότι η σχέση σας έχει  ωριμάσει !

Η παρουσία της Αυτοκράτειρας σε μια ανάγνωση σχέσης είναι πολύ θετική και παρήγορή. Αυτή  η κάρτα υποδηλώνει ότι ένα πολύ θετικό και ζωντανό  άτομο μπορεί να ασκήσει   ισχυρές επιρροές επάνω σας.

Λόγω της  αγάπη της για το πάθος και τον ισχυρό αισθησιασμό της, μια σχέση κάτω από την επιρροή αυτού του ατόμου  θα είναι γεμάτη εκδηλωτική αγάπη,  σωματική επαφή και πολύ υγιή σεξουαλική ζωή.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

vales kypelon anestramenow
Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος  μπορεί επίσης να υποδηλώνει έντονα το συναίσθημα της απογοήτευσης και της απομόνωσης καθώς ορισμένοι από εσάς μπορεί να έχετε φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο

Ο Βαλές των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζοντας τα οικονομικά σας θέματα εντελώς επιφανειακά, με μη πρακτικούς τρόπους, και με διάφορα τεχνάσματα το μόνο που θα επιτύχετε θα είναι η μεταφορά του εαυτού σας σε μία χαοτική κατάσταση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ