Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης των Ξιφών φέρνει γρήγορες αλλαγές . Συνεπώς, αν είστε ήδη σε μια εργασία και θέλετε  να φύγετε από αυτήν, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε το κατάλληλο timing για την αλλαγή των ενεργειών σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις νέες σας προοπτικές. Να είστε προσεκτικοί με τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Αισθηματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να έχετε πολλές ρομαντικές επιλογές στο χέρι. Να είστε σαφείς και συγκεκριμένες για το τι θέλετε από μια σχέση. Αξιολογείστε τις επιλογές σας προσεκτικά. Να είσαστε ειλικρινείς με όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας)και εν συνεχεία προχωρήστε. Χρειάζεται προσοχή στις αγάπες με την «μεθυστική βιασύνη” που συμβαίνει μόνο στην αρχή μιας σχέσης.

Οικονομικά: Το Δύο των Δηναρίων

Το Δύο των Δηναρίων

 

Στο Δύο των Δηναρίων θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις πιο υλιστικές πτυχές της ζωής σας διότι η μη  σωστή διαχείριση θα σας φέρει κοντά στο χείλος της αποτυχίας. Αν πάλι είστε ήδη απασχολημένοι με αυτή την πράξη εξισορρόπησης, η κάρτα  Δύο των Δηναρίων, σας λέει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους σταθεροποιητικούς παράγοντες της ζωή σας.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ