Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Ο Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια κατάσταση που σας περιορίζει. Ορισμένοι από εσάς αντιλαμβάνεστε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.

O Διάβολος ανεστραμμένος δείχνει ότι θα υπάρξει μια πλήρη μεταστροφή στην ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα αποτινάξετε τον υλικό κόσμο και θα αναζητήσετε την πνευματική φώτιση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί μόλις να έχετε μόλις βγει από μια μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής, και να κοιτάζετε τη ζωή σας με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

O Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Κυπέλλων ανεστραμμένος επιτρέπει στα συναισθήματά του να ελέγχουν τη ζωή του πάρα πολύ. Μπορεί να είναι διανοητικός, ζηλότυπος ή συναισθηματικός μέχρι το σημείο της ανικανότητας. Μπορεί να οδηγηθεί σε συμπεράσματα πριν ελέγξει όλες τις παραμέτρους. Εάν αυτή η κάρτα εμφανιστεί ανεστραμμένη, είτε κοιτάξτε τον εαυτό σας και τΙς πώς ενεργείτε, είτε συνειδητοποιήστε ότι το άτομο που εμπλέκεται μπορεί να ενεργεί από τα συναισθήματά του και όχι υπό οποιαδήποτε μορφή λογικής.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ  των Ξιφών απεικονίζει ένα δίλημμα στο οποίο πρέπει να πάρετε μια οδυνηρή απόφαση. Είστε σε αδιέξοδο. Αβέβαιοι  ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Ωστόσο, αυτό που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσετε ορισμένοι από εσάς είναι ότι η απόφαση του Οκτώ  των Ξιφών είναι το αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών. Παρά το γεγονός ότι έχετε εγκλωβίσει τον εαυτό σας σε μια γωνία, πάντα υπάρχει μια διέξοδος. Η λύση είναι απλά να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτήν την κατάσταση. Είναι καιρός να είσαστε ειλικρινείς με τούς εαυτούς σας και τους άλλους, ώστε να είστε απαλλαγμένοι από το βάρος των  φόβωΝ που υπονοείται με το Οκτώ  των Ξιφών .

Το Οκτώ  των Ξιφών μπορεί επίσης  να δείχνει  ότι τα συμφέροντά σας  είναι αντίθετα με των άλλων ανθρώπων , και αυτό μπορεί να δημιουργήσει περιορισμούς σε  αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ