Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Το Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων

Το Δέκα των Ράβδων υποδηλώνει ότι πολλοί από εσάς νοιώθετε έτοιμοι να λυγίσετε από το βάρος των δικών σας ευθυνών.

Είναι πιθανό ότι έχετε αναλάβει περισσότερα έργα από αυτά που μπορείτε να διαχειριστείτε. Τα αναλάβετε  απλά επειδή δεν θέλατε να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις λέγοντας όχι. Σε αυτή την περίπτωση, το Δέκα των Ράβδων σας συμβουλεύει να ζητήσετε βοήθεια. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε να λέτε όχι.

Είναι υπέροχο που θέλετε να βοηθήσετε, αλλά μην το κάνετε εις βάρος σας.

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη 

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  αντιπροσωπεύει καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων ανεστραμμένη  μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική βλάβη ή ότι έχει η ίδια πληγεί συναισθηματικά. Ενίοτε μπορεί να είναι πολύ συνεσταλμένη ή ακόμη και να επιθυμεί να είναι αόρατη.

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων 

Το Πέντε των Δηναρίων

Το Πέντε των Δηναρίων  σε σχέση με τα οικονομικά δεν είναι ένα καλό σημάδι. Η φτώχεια δείχνει και πάλι το πρόσωπο της. Ίσως να νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια διαδρομή και δεν υπάρχει διέξοδος. Μια εργασία ρουτίνας ή πάρα πολλά έξοδα μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Υπάρχει πάντα μια διέξοδος αλλά αυτό ίσως σημαίνει ότι  πρέπει να παραιτηθείτε από κάτι ή να πουλήσετε κάτι πολύτιμο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ