Καρκίνος (22/6-22/7)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Η Βασίλισσα των Δηναρίων ανεστραμμένη

Η κάρτα της Βασίλισσας των Δηναρίων ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι μπορεί να αποφεύγετε  να είστε  στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ή και να  ανησυχείτε ότι οι άλλοι μπορεί να νομίζουν  ότι δεν έχετε την παλιά αίγλη σας  ή δεν διαθέτετε πια τις  διαπραγματευτικές σας  ικανότητες . Μπορεί ορισμένοι από εσάς να νοιώθετε ελαφρώς αμήχανοι για την φήμη σας .

Κάτι πρέπει να κάνετε άμεσα για  να αποκαταστήσετε  την πίστη  στον εαυτό σας . Αντλήστε  από τη θετική ενέργεια που συνήθως βρίσκεται μέσα σας και να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων  δείχνει μια τάση για ονειροπόληση και για απόλαυση των χαρών της ζωής. Είναι πιθανόν να περνάτε περισσότερο χρόνο σκεπτόμενοι μεγάλες ιδέες και μεγάλα σχέδια για ένα ιδανικό τρόπο ζωής .π.χ. από την δουλειά που κάνετε τώρα ,τι θα έπρεπε να κάνετε; Τι θα μπορούσατε να κάνετε για να υλοποιήσετε αυτές τις ιδέες;

Ενώ είναι καλό να «σκέφτεστε μεγάλα πράγματα », θα πρέπει επίσης να εξισορροπήσετε το μέγεθος των ονείρων σας με τη δράση που απαιτείται για την ολοκλήρωση τους.

Η εμφάνιση του Εννέα των Κυπέλλων είναι συνήθως ένας οιωνός της ευτυχίας. Τα καλύτερα έρχονται.

Οικονομικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει αποτυχία σε οικονομικό επίπεδο. Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδεικνύει οικονομικές απώλειες, προβλήματα με επενδύσεις και έλλειψη πόρων. Παρά το χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλετε, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στη μελλοντική επιτυχία. Σε ορισμένες περιπτώσεις το  Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει  τους φόβους για τα οικονομικά και διαμάχες σε θέματα ιδιοκτησίας. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ