Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Το Πέντε των Ξιφών

pente ton xifon
Το Πέντε των Ξιφών

Η κάρτα Πέντε των Ξιφών υποδηλώνει ότι ενδεχομένως να εμπλακείτε σε μεγάλες διαφωνίες με τρίτους  στον επαγγελματικό τομέα,που θα οδηγηθείτε σε ένταση και εχθρότητα. Παρά το γεγονός ότι από όλη αυτή την κατάσταση θα βγείτε εσείς νικητές, στην πραγματικότητα  μπορεί  να καταλήξετε εσείς οι χαμένοι επειδή έχοντας βλάψει ή ενοχλήσει τους άλλους και χάνοντας την πίστη σας σε αυτούς δεν θα θέλετε να είναι γύρω σας. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μία κατάσταση απομόνωσης και τότε οι πραγματικά ηττημένοι θα είσαστε εσείς .

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Δηναρίων 

vasilias dinarion
O Bασιλιάς των Δηναρίων

Αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είστε έτοιμοι για αγάπη. Έχετε περάσει πολύ χρόνο τελειοποιώντας την τέχνη του να γίνετε ασφαλείς τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Έχετε αυτό που χρειάζεστε στη ζωή για να είστε ευτυχισμένοι, αλλά τώρα θέλετε να μάθετε το επόμενο στοιχείο: Αυτό των μακροχρόνιων σχέσεων.

Οικονομικά: Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

EKSI DHNARION ANESTRAMENO
Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις μεθοδικές, λεπτομερείς διαδικασίες στον τομέα των χρημάτων στην εμφάνιση αυτής της ανεστραμμένης κάρτας. Ελέγξτε κάθε λογαριασμό στην Τράπεζα επανεξετάσετε κάθε δήλωση πριν την υποβάλλετε στην εφορία, όλες τις αποδείξεις σας και κάθε είδος συναλλαγής. Μπορεί να υπάρχουν χρήματα όπου δεν το φαντάζεστε. Εξετάστε τα πάντα προσεκτικά.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ