Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Κάποιοι από εσάς περιμένετε να ακούσετε κάποια καλές ειδήσεις. .Όσο όμως περιμένετε τόσο η κατάσταση σας θυμίζει αυτό που λέμε “φωνή βοώντος εν τη ερήμω….”

Η κατάσταση του “status quo” φαίνεται ότι συνεχίζεται!

Ενδεχομένως αρκετοί από εσάς που έχετε εμπλακεί σε νομικές υποθέσεις σκοντάφτετε πάνω σε ενστάσεις ή έχετε ξεκινήσει με λάθος τρόπο και τώρα μπορεί να βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να διακατέχεστε από αρνητικά συναισθήματα εξαιτίας της στασιμότητας και της διαφθοράς με την οποία είστε αντιμέτωποι.

Για πολλούς από εσάς η ανεργία είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Αισθηματικά: Οι Εραστές ανεστραμμένοι

erastes anestrammeni
Οι Εραστές ανεστραμμένη

Οι Εραστές ανεστραμμένοι υποδηλώνουν ότι πολλοί από εσάς αισθάνεστε διχασμένοι για ένα σημαντικό θέμα.

Η κάρτα των Εραστών ανεστραμμένη μπορεί να αντιπροσωπεύει τόσο την αγάπη όσο και το σεξ. Πρόκειται για επιλογές και αποφάσεις που θα επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής σας. πχ Ποιον θα παντρευτείτε;

Η κάρτα των εραστών ανεστραμμένη υπενθυμίζει τις μεγάλες ή απότομες αλλαγές στη σχέση σας, τις  προσαρμογές στη ζωή, την αγάπη σας, και μια επιλογή μεταξύ της ασφάλειας και κάποιου είδους προσωπική και επικίνδυνη συμπεριφορά ή ευκαιρία.

Οι Εραστές ανεστραμμένη συχνά υποδεικνύουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη αγάπης για τον εαυτό σας. Το  τελευταίο μπορεί να είναι η αιτία των προβλημάτων σχέσης.  Επειδή οι εραστές συνήθως αντιπροσωπεύουν το στάδιο της εφηβείας και της ανάπτυξης η κάρτα των Εραστών ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι ένας από εσάς είναι ανώριμος ή πράττει ανώριμα.

Οικονομικά: Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

to tria tvn rabdon anestrameno
Tο Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Τρία των Ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε προσπαθήσει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά δεν ήσασταν σε θέση να επιτύχετε τους στόχους που είχατε βάλει. Ίσως υπήρξαν κάποιες απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή  μπλοκαρίσματα στη διαδρομή σας. Υπάρχει απογοήτευση στην απογοήτευση, και η γενική αίσθηση του ότι  χάσατε  τον χρόνο σας  σε αυτό το ταξίδι. Αυτό που ίσως ορισμένοι από εσάς  δεν συνειδητοποιείτε , είναι ότι αυτές οι αποτυχίες είναι στην πραγματικότητα το σημαντικότερο μέρος των μεγαλύτερων ταξιδιών  της ζωής σας και θα συμβάλλουν  στην προσωπική σας εξέλιξη ούτως ή άλλως.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ