Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Δηναρίων ανεσστραμμένο

To  Εννέα των Δηναρίων ανεστραμμένο σημαίνει ότι πρέπει να είστε σίγουροι  και συγκεκριμένοι σχετικά με στόχους και τα σχέδια σας.  Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε, ζητήστε τη συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεστε. Σκεφτείτε σε μεγάλο βαθμό. 

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών

Το Τέσσερα των Ξιφών  υποδηλώνει την ανάγκη για απομόνωση. Χρειάζεστε απομόνωση για να ασχοληθείτε σωστά με την κατάστασή σας και την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μακριά από τους άλλους έτσι ώστε  να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μετά από κάποια  οδυνηρή απώλεια του Τρία των Ξιφών, το Τέσσερα των Ξιφών υποδηλώνει την ανάγκη σας να περάσετε το χρόνο σας μόνοι. Να αξιολογήσετε εκ νέου τη ζωή σας.  Αν και συχνά η μοναξιά είναι δύσκολη είναι απαραίτητη για σας στο τώρα.Έτσι θα είστε  σε θέση να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονήσετε  το πνεύμα σας.. Κοιτάξτε  μέσα σας για μια πραγματική αλλαγή και φροντίστε να διαλογίζεστε καθημερινά.

Οικονομικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Η κάρτα Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο έχει σήμερα πολλές παραμέτρους.

Υποδηλώνει την υλική ευημερία , την οικογενειακή σταθερότητα και την κοινωνική συμβατικότητα. Όμως καθώς η κάρτα έρχεται ανεστραμμένη μας παραπέμπει στο ρητό του Πλούταρχου:

“Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο όταν κατέχει ισχύ μεγάλη όσο και το πάθος του”

Έτσι λοιπόν το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει μια ανιαρή ζωή λόγω επίτευξης στόχων, την αναζήτηση εξωσυζυγικών σχέσεων, τον κίνδυνο  αυξημένων πιθανοτήτων για την αποκάλυψη ενός σκανδάλου ή κρυμμένων μυστικών με αποτέλεσμα την σπίλωση του ονόματος

Μπορεί επίσης να αναφέρεται στο οικογενειακό τομέα όπου προκύπτουν έντονες φιλονικίες και διαμάχες  για θέματα κληρονομιάς , διαχωρισμό περιουσίας και τα σχετικά.

Ενδεχομένως να υπάρξουν οικογενειακές  συγκρούσεις φιλονικίες και διαμάχες με οικονομικά  κίνητρα για  το ποιος θα φροντίζει τους γονείς. Προβλήματα με παιδιά που υιοθετούν ένα επαναστατικό χαρακτήρα . Τέλος είναι  πιθανή απώλεια χρημάτων εξαιτίας ανάληψης ρίσκου ή τζόγου

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ