Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

BASILISA TON KYPELON
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων μπορεί να αντιπροσωπεύει μια μητρική φιγούρα  στη ζωή σας που μπορεί να σας προσφέρει την αγάπη, την  στήριξη και την παγιοποίηση. Να σας βοηθήσει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις  μέσα από τις επιρροές του περιβάλλοντος σας . Μπορεί να είναι ένας δάσκαλος, ένας σύμβουλος, ένας μέντορας, ή κάποιος που βρίσκετε πολύ κοντά. Εναλλακτικά, μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα μέρος του εαυτού σας, ιδιαίτερα εάν είστε άτομα που επενδύετε πολλά για τον εαυτό σας σε ανατροφή και φροντίδα για τους άλλους και δημιουργώντας ένα καθιερωμένο και άνετο τρόπο ζωής.

 

Αισθηματικά: Το Επτά των Ράβδων

efta ton ravdon
Το Επτά των Ράβδων

Το Επτά των Ράβδων  μπορεί  να υποδηλώνει την  εποχή  μιας μεγάλης πρόκλησης στον τομέα των σχέσεων. Σε ένα ζευγάρι ό ένας σύντροφος μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστεί την θέση του και να δικαιολογήσει  τις πράξεις του στον άλλο. Η σχέση σας μπορεί να έχει αλλάξει. Μπορεί ακόμα να υπάρξει ο τοκετός  ενός μωρού πράγμα  συναρπαστικό, αλλά και προκλητικό ταυτόχρονα  καθώς επάνω στην προσπάθειά σας να είστε  πάντα με όλους,  δεν δίνετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας.

Η πιο συνηθισμένη του ερμηνεία του Επτά των Ράβδων  είναι ο ανταγωνισμός .Όμως σήμερα  ο ανταγωνισμός δεν  είναι ένα φυσικό πρόσωπο. Είναι η ιδέα του τέλειου και του πώς θα θέλατε να είναι η σχέση σας! Εδώ σηματοδοτεί την ανάγκη του να σταθείτε στα πόδια σας και να αναρωτηθείτε τι θέλετε μέσα από μια σχέση. Αν η απάντηση σας, σας  καλύπτει φροντίστε να μείνετε  πιστοί  και μην διστάσετε να εκφράσετε με λόγια τα συναισθήματα σας !

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

exi dinarion anestrammeno
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Να είστε προσεκτικοί με το ποσό του χρέους που θέλετε να ρισκάρετε ή να δανείσετε.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι ένα σημάδι προειδοποίησης  για υπερβολικά επιτόκια που μπορεί να προκύψουν  αν δεν μπορείτε να  πληρώσετε εμπρόθεσμα. Να είστε επιφυλακτικοί, επίσης, με τις μεθόδους του γρήγορου πλουτισμού  γιατί είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν με μια τρύπα στην τσέπη παρά με ένα έναν σωρό μετρητών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ