Ταύρος (21/4 – 20/5)

Επαγγελματικά: Οκτώ των Δηναρίων

okto ton dinarion
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων  δείχνει ότι έχετε πολύ ισχυρές ικανότητες ή  δεξιότητες που δεν μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Μπορεί να έχετε μία εργασία. Μπορεί με την πάροδο του χρόνου αυτή η εργασία να έχει γίνει βαρετή για σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε ότι ακολουθούσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα λάθος τακτική. Η συνειδητοποίηση και μόνο αυτού του λάθους σας γεμίζει απόγνωση με την ιδέα του να ξαναρχίσετε πάλι από την αρχή . Κάποιοι άλλοι κάνατε ένα εξαιρετικό έργο, αλλά είναι πιθανόν το κρατήσατε για τον εαυτό σας. Ίσως είναι η ώρα να δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Η δική σας άποψη περί “υψηλών προτύπων”  ότι η δική σας δουλειά δεν είναι για εμπορευματοποίηση  μπορεί να είναι ο χειρότερος σας εχθρός. Αλλά σας εγγυώμαι ότι οι άλλοι θα  ενθουσιαστούν με αυτό που θα τους παρουσιάσετε και θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αδρά για την ποιότητα των εργασιών σας.

Αισθηματικά: Δύο των Ξιφών

DYO TON XIFON
Το Δύο των Ξιφών

Το Δύο των Ξιφών είναι καλός οιωνός, ειδικά για ένα ειδύλλιο που υπάρχει ήδη. Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σας θα προχωρήσει σε μια  πιο εύκολη και ισορροπημένη φάση.

Αν ψάχνετε για την αγάπη,  δείτε αν υπάρχουν  εκκρεμή συναισθηματικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η  σχέση που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε θα έρθει.

Οικονομικά: Δέκα των Δηναρίων

deka dinarion
Το Δέκα των Δηναρίων

Το Δέκα των Δηναρίων αντανακλά τη μονιμότητα και τη δημιουργία μιας μόνιμης βάσης για την μελλοντική επιτυχία. Είναι μια κάρτα δέσμευσης για ένα βιώσιμο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψιν, όχι μόνο τα βραχυπρόθεσμα οφέλη από μια συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και τα μακροπρόθεσμα.

Αναφερόμενοι στην επένδυση για τα μακροπρόθεσμα οφέλη να ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε μια συνετή προσέγγιση προκειμένου η επιτυχία σας να αντέξει στο χρόνο.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ