Παρθένος (23/8-22/9)

Επαγγελματικά: Ο Ερημίτης

o erimitis
Ο Ερημίτης

Η κάρτα του Ερημίτη υποδηλώνει σήμερα ότι ορισμένοι αποφασίζετε να κλειστείτε στον εαυτό σας , για να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Για να δείτε τι έχετε μέχρι σήμερα προσφέρει εσείς στους άλλους και τι οι άλλοι σε εσάς.

Πολλοί από εσάς θα απογοητευτείτε. Αρκετοί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε στρατηγική ή τρόπο σκέψης  π.χ. να μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας σε τρίτους.

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να παραμείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας μέχρις ότου να διαπιστώσετε ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος για να βγείτε έξω στον στίβο της ζωής ξανά!

Αισθηματικά: Ο Κόσμος ανεστραμμένος

O KOSMOS ANESTRAMMENOS
Ο Κόσμος ανεστραμμένος

Σε θέματα αισθηματικά ο Κόσμος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι ή ακόμα στάσιμοι. Αν προσπαθήσετε, και αν είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και τον σύντροφο τότε η σχέση αυτή θα οδηγηθεί σε νέα επίπεδα. Αν πάλι ψάχνετε για την αγάπη, δεν πρέπει να φοβόσαστε να σμίξετε ή να μιλάτε σε αγνώστους. Αν κλειστείτε στον εαυτό σας εξαιτίας φόβου, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ανοιχτείτε! Αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά.

Οικονομικά: Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

TO DEKA TON DINARION ANESTRAMMENO
Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει αποτυχία σε οικονομικό επίπεδο. Το Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδεικνύει οικονομικές απώλειες, προβλήματα με επενδύσεις και έλλειψη πόρων. Παρά το χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλετε, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στη μελλοντική επιτυχία. Σε ορισμένες περιπτώσεις το  Δέκα των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει  τους φόβους για τα οικονομικά και διαμάχες σε θέματα ιδιοκτησίας. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ