Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

ASSOS TON RABDON ANESTRAMMENOS
O Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος δείχνει μια καλή ενεργητική και ενθουσιώδη αρχή σε ένα έργο, αλλά η πρόοδος μπορεί να είναι πιο αργή λόγω κάποιων καθυστερήσεων ή αποτυχιών. Η ορμητικότητα σας μπορεί να σταματήσει καθώς έρχεστε σε επαφή με τα πρώτα πραγματικά εμπόδια .

Ο Άσσος των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να φέρει περιορισμούς στην πρόοδο ή την ανάπτυξη σας. Η ενέργεια σας  περιορίζεται αντί να ρέει ελεύθερα και αυτό λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας . Κάποιοι από σας αισθάνεστε απογοητευμένοι με όλες αυτές τις καθυστερήσεις, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε.

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

ippotis ton kypelon
Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Σε σχέση με τα αισθηματικά ο Ιππότης των Κυπέλλων ευνοεί την τολμηρή ρομαντική δράση. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Τι σας λένε;

Αναζητήστε εμπειρίες που σας κάνουν ευτυχισμένους. Τι πάντα θέλατε να ακολουθήσετε; Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια.

Μείνετε επικεντρωμένοι στο όραμά σας. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οικονομικά: Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

7 ΚΥPELLON ANESTRAMENO
To Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι μια αρνητική κάρτα. Δηλώνει ότι δεν είστε αρκετά ισχυροί για να πολεμήσετε τους πειρασμούς, Αλλά ούτε  αρκετά σοφοί για  να τους χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας ώστε να πετύχετε περισσότερα.

Το Επτά των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει επιλογές που πρέπει να γίνουν προσεκτικά όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους και τις φιλοδοξίες. Να γνωρίζετε ποιοι στόχοι είναι μη ρεαλιστικοί και ποιες οι πραγματικές προτεραιότητες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ