Δίδυμοι (21/5-26)

Επαγγελματικά: Ο Άσσος των Ράβδων

ASSOS TON RABDON
Ο Άσσος των Ράβδων

Ο Άσσος των Ράβδων  αντιπροσωπεύει την ανανεωμένη δημιουργικότητα ή και την καινοτομία. Σκεφτείτε πέρα από την πεπατημένη οδό. Ψάξτε για λύσεις ή ιδέες που δεν είναι ο κανόνας.

Ο Άσσος των Ράβδων  σηματοδοτεί μια μεγάλη στιγμή για να ωθήσετε τον εαυτό σας προς τα εμπρός ή να αμφισβητήσετε τα φυσικά όρια.

Αισθηματικά: Το Δύο των Ράβδων

2 TON RABDON
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  λέει ότι αρκετοί από εσάς μένετε σε μια ανολοκλήρωτη σχέση. Είτε  γιατί μπορεί να έχετε μια έντονη επιθυμία να ταξιδέψετε αλλά ο σύντροφός σας προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού και σε  ότι του είναι γνωστό. Έτσι η σχέση έχει καταντήσει ρουτίνα! Ακόμα και εσείς δεν έχετε την δύναμη για να φύγετε γιατί μπορεί να πιστεύετε ότι αν το  κάνατε ίσως να βρισκόσασταν αντιμέτωποι με χειρότερες καταστάσεις .

Οικονομικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

ENNIA ΧΙΦΟΝ ANESTRAMMENO
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

To Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι πολλοί από εσάς που εργαστήκατε μέσα σε μία περίοδο ανησυχίας και κατάθλιψης έχετε αρχίσει να ανακάμπτετε. Μπορεί να συνειδητοποιήσατε πρόσφατα ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσασταν .Μπορείτε να αρχίσετε να χαλαρώνετε και φροντίστε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας από περασμένες τρομακτικές καταστάσεις.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ