Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Ο Αυτοκράτορας 

Ο Αυτοκράτορας

Σε μια επιχείρηση ο Αυτοκράτορας είναι συνήθως αυτός που σχεδιάζει τα περισσότερα πλάνα. Μπορεί να είναι τόσο άκαμπτος που ποτέ δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Είναι το άτομο που αν είναι υφιστάμενο δεν θα αποδώσει υπό πίεση. Τουναντίον θα βρει τρόπους να κάνει την δουλειά του όπως θέλει. Οι τύποι εργασιών που ταιριάζουν στο αρχέτυπο του Αυτοκράτορα είναι οποιεσδήποτε δουλειές όπου αναλαμβάνει το προβάδισμα. Πρέπει να είναι το αφεντικό. Ένας αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας. Μπορεί να είναι πολύ έξυπνος όταν πρόκειται για επιχειρήσεις και εάν η επιχείρησή του αποτυγχάνει, είτε κατηγορεί κάποιον άλλο είτε θα κάνει κάτι υποσυνείδητο, όπως είναι η δημιουργική λογιστική, προκειμένου να δείξει κέρδος που δεν υπάρχει για να αποκτήσει τον υποψήφιο αγοραστή. Μπορεί επιφανειακά να φαίνεται στωικός και σιωπηλός, αλλά στην πραγματικότητα παρατηρεί τα πάντα, περιμένοντας το σωστό timing.

Αισθηματικά: H Bασίλισσα των Κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι ονειρική και ρομαντική. Όταν αγαπήσει,αγαπάει με όλη της την καρδιά και είναι μονογαμικό άτομο. Φαντάζεται συχνά τις αδελφές ψυχές. Μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από αυτήν και τον εραστή της που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για τον σύζυγό της, μπορεί να πει πράγματα όπως: “Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Γνωρίζω ότι συναντήθήκαμε σε μια άλλη ζωή. Έχω μετενσαρκωθεί στη Γη επειδή πρέπει να τον βοηθήσω. “

Ο τύπος των αντρών που προσελκύονται από αυτήν είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι χρειάζεται “ένα στήριγμα” επειδή κατανοούν την ευπάθεια της. Λόγω της ευαίσθητης φύσης της, χρειάζεται πραγματικά κάποιον γειωμένο και σταθερό. Η υποσυνείδητη στάση της είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί να την εξισορροπήσει.

Οικονομικά: Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Δέκα των Ξιφών ανεστραμμένο σε σχέση με τα χρήματα, σημαίνει απογοητεύσεις. Δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να παίξετε ένα παιχνίδι. Εάν αντιμετωπίζετε απώλειες χρημάτων,  μην τις αφήσετε να σας απογοητεύσουν. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες  που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να αλλάξετε την τύχη σας.

Πάντα να προσεγγίζετε την κατάστασή σας ρεαλιστικά και ορθολογικά. Το να είσαι συναισθηματικός ή παρορμητικός για τα χρήματα και τις οικονομικές αποφάσεις περισσότερο θα σας βλάψει παρά θα σας ωφελήσει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ