Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων

tessera ton rabdon
Το Τέσσερα των Ράβδων

Το Τέσσερα των Ράβδων υποδηλώνει εορτασμό, ένα ευτυχισμένο και αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι και καλά νέα. Στην αριθμολογία το, Τέσσερα συμβολίζει τη σταθερότητα και τα σταθερά θεμέλια. Στην περίπτωση του Τέσσερα των Ράβδων, απολαμβάνετε τώρα μια περίοδο ευτυχίας και σταθερότητας. Αυτή η κάρτα αναδεικνύει μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας καθώς και ολοκλήρωσης. Συμβολίζει επομένως μια εποχή ειρήνης και χαράς στη ζωή που προέρχεται από συχνά δύσκολες και προκλητικές προσπάθειες. Το Τέσσερα των Ράβδων είναι μία από τις πιο θετικές κάρτες στην Ταρω και δείχνει γενικά καλή τύχη, ικανοποίηση και εκπλήρωση.

Το Τέσσερα των Ράβδων υποδηλώνει ότι εάν εργάζεστε σε ένα έργο, θα φτάσετε σε ένα σημαντικό ορόσημο και θα έχετε λόγο να γιορτάσετε. Έχοντας ολοκληρώσει μια σημαντική φάση του έργου σας, μπορεί να αισθάνεστε πολύ περήφανοι για όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια στιγμή χαράς και ικανοποίησης στη ζωή και αντιπροσωπεύει την προσωπική ικανοποίηση μιας καλής θέσης εργασίας, ενός στόχου που επιτεύχθηκε και ενός οράματος που αρχίζει να υλοποιείται.

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

ennea kypellon anestrammeno
Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο σε θέματα σχέσεων δεν είναι ένας καλός δείκτης. Αυτό γιατί μπορεί να υποδηλώνει ότι ο ένας ή και οι δυο σας αισθάνεστε απογοητευμένοι. Στα μάτια τρίτων, μπορεί να φαίνεται ότι όλα είναι ωραία, αλλά στο εσωτερικό σας κόσμο μπορεί να υπάρχει δυστυχία και έλλειψη εκπλήρωσης. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε σχέση με κάποιον που έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον αγαπάτε πραγματικά και τώρα το μετανιώνετε. Σε μια άλλη μορφή το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο, μπορεί να υποδηλώνει στασιμότητα. Ένα συναίσθημα  στασιμότητας μέσα σε μια σχέση που ήρθε μετά τον αρχικό ενθουσιασμό. Αποτέλεσμα; Η σχέση έχει φθαρεί. ή η περίοδος του μήνα του μέλιτος έχει λήξει.

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν είστε στη σωστή συναισθηματική / ψυχική κατάσταση. Ότι δεν έχετε την ωριμότητα να κάνετε μια σωστή σχέση αυτή τη στιγμή. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε προσελκύσει τον λάθος τύπο ατόμου, πρέπει να εργαστείτε για να οικοδομήσετε την αυτοεκτίμησή σας και την αυτοπεποίθησή σας και να βρεθείτε στην εσωτερική σας ικανοποίηση προτού φέρετε κάποιον άλλο στην ζωή σας. Κανείς άλλος, ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι, δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους αν δεν έχετε βρει ικανοποίηση μέσα σας.

Το Εννέα των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί επίσης να δείχνει συναισθηματικά ανθυγιεινή σεξουαλική συμπεριφορά ή σεξ χωρίς αγάπη. 

Οικονομικά: Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

pente dinarion anestrameno
Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς περιπλανηθήκατε στο παρελθόν και κάνατε κινήσεις που δεν έπρεπε! Τώρα αναγνωρίζοντας τα λάθη σας είστε διατεθειμένοι να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και κυρίως στα οικονομικά. Ορισμένοι από εσάς το έχετε ήδη πετύχει καθώς έχει αρχίσει να φαίνεται «φως στην άκρη του τούνελ”!Hαλήθεια είναι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και να μην το βάζετε κάτω ,ούτε να επηρεάζεστε από τρίτους. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ