Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ράβδων

Τρία των Ράβδων

Το Τρία των Ράβδων σας λέει ότι θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, ψάξτε για νέους συμμάχους, και όσον αφορά νέες επιχειρήσεις θα είναι πιο επιτυχής αν αναλάβει και συμπράξεις.

Το Τρία των Ράβδων δείχνει ότι τα σχέδιά σας είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη και θα αρχίζετε να σκέφτεστε ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται ώστε  να διευρύνετε τα τρέχοντα σχέδια σας και να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό των μελλοντικών σας προγραμμάτων.

Τα πάντα προοδεύουν σταθερά  όπως αναμενόταν, χάρη στο σταθερό προγραμματισμό σας και τη συνεχή  επιμονή σας.

Αισθηματικά: Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων

Το Επτά των Δηναρίων σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πρός τα πίσω και να σκεφτείτε αν αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε και άλλο χρόνο στην εργασία σας.

Μήπως ήρθε η ωρα για να δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας; Μήπως πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και στον σύντροφο σας; Αν ναι, μην διστάσετε να το κάνετε! Άν όχι επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας και τις κατευθύνσεις σας

Το Επτά των Δηναρίων προμηνύει επίσης και την πιθανότητα αλλαγής προς το καλύτερο.

Οικονομικά: Η Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη

H Μεγάλη Ιέρεια ανεστραμμένη σχετικά με τα οικονομικά θέματα, σας προειδοποιεί να  εξετάσετε την κατάσταση των οικονομικών σας. Θα είστε πολύ σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το οικονομικό σας μέλλον. Υπάρχει οικονομική δυσπραγία τον τελευταίο καιρό; Δεν είστε σίγουροι αν θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις; Αυτό μπορεί να θυμίζει το Πέντε των Δηναρίων.

Οι απαντήσεις θα παραμείνουν ασαφείς για τώρα. Αλλά η Μεγάλη Ιέρεια θα σας δώσει την προνοητικότητα που απαιτείται για να πάρετε σκληρές και σημαντικές αποφάσεις. Μπορούν να εμφανιστούν με πολλές μορφές.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ