Υδροχόος (21/1-19/2)

Επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων

Η Βασίλισσα των Ράβδων είναι φιλόδοξη. Θέτει στόχους και θέλει να τους τελειώσει.  Είναι ένα εξαιρετικό πολυτάλαντο άτομο και μπορεί να λειτουργήσει ως διευθύνων σύμβουλος με ευκολία. Είναι η φιλόδοξη γυναίκα που δεν αφήνει τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο από μόνα τους. Είναι καλή στην επίλυση των προβλημάτων της ζωής. Με την αισιοδοξία της μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε μέρα σε μια φωτεινή ευκαιρία για ανάπτυξη. Είναι καλή στο να κινητοποιεί ομάδες ανθρώπων. Μπορεί να ωθήσει τους ανθρώπους στο να βλέπουν τα πράγματα με τη χαρούμενη, θετική τους προοπτική και στάση. 

Αισθηματικά: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η Βασίλισσα των Ξιφών είναι μιά έξυπνη γυναίκα με απίστευτες ιδιότητες. Είναι διακριτική και φιλόδοξη. Είναι ιδιοφυής και ευέλικτη. Συχνά υπερέχει σε εξυπνάδα αυτούς που την αντιμάχονται. Είναι μια γυναίκα που πιστεύει στις δυνάμεις της. Όμως παρά τις εκπληκτικές της ικανότητες συχνά παρουσιάζεται σαν ένα άτομο που είναι πικραμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Δηναρίων

Ο Άσσος των Δηναρίων

Η εμφάνιση αυτής του Άσσου των Δηναρίων είναι συνήθως το σημάδι μιας στροφής προς το καλύτερο όσον αφορά την τύχη και πλούτο. Μερικές φορές μπορεί να δείχνει ακόμη και δωρεές  χρημάτων, ή κληρονομιά από απρόσμενες πηγές (εξ ου και το νόμισμα που εμφανίζεται από το «πουθενά»). Αυτό το δώρο δεν χρειάζεται φυσικά να είναι χρήμα. Κάθε είδους δώρο που έχει αξία τόσο για το δωρητή όσο και για τον δέκτη μπορεί να υποδεικνύεται από τον Άσσο των δηναρίων.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ