Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Η Δύναμη ανεστραμμένη

Η Δύναμη ανεστραμμένη

Η Δύναμη ανεστραμμένη σας λέει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επιβραδύνετε πριν λάβετε αποφάσεις που τελικά θα μετανιώσετε.

Αν ενεργείτε με τρόπο που δεν είναι δικός σας θα υπάρξουν συνέπειες στο μετέπειτα.

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να καταλάβετε ποια περιοχή της ζωής σας πρέπει να αντιμετωπιστεί με λίγο περισσότερο υπολογισμό και συγκράτηση.

Τώρα δεν είναι η ώρα για μια επικίνδυνη συμπεριφορά ή για να είναι παρορμητική.

Αισθηματικά: Το Τρία των Ράβδων 

Tρία των Ράβδων

Στην αγάπη τo Τρία των Ράβδων είναι μια θετική επιβεβαίωση. Συμβολίζει την ανάπτυξη  μέσα στη σχέση. Σε μια  ευημερούσα σχέση  υπάρχει πάντα η αίσθηση της απελευθέρωσης. Έτσι το Τρία των Ράβδων υποδηλώνει έναν χρόνο παράτασης μέσα σε μια σχέση. Θα μπορούσε να σημαίνει μια δέσμευση ή μια πρόταση κάποιου είδους. Μια δέσμευση που θέτει τη σχέση σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Υπάρχει η υπόσχεση της μεγάλης ευτυχίας σε αυτή την ένωση.

Οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος

Όταν πρόκειται για χρήματα και πλούτο, ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματα σας.  Πρέπει να κατανοήσετε την οικονομική σας κατάσταση και να σχεδιάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να τη λύσετε ή να τη βελτιώσετε.

Σημαίνει επίσης την ανάγκη του να είστε γενναιόδωροι και φιλάνθρωποι. Θυμηθείτε ότι ό, τι δίνετε. Το Σύμπαν, θα σας το επιστρέψει εκατό φορές. Ο Βασιλιάς των Ξιφών ανεστραμμένος είναι μια κάρτα που αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω συμβουλές  αντιπροσωπεύει την συρρίκνωση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ