Λέων (23/7-22/8)

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

Αυτό το χαρτί  μπορεί να σημαίνει ένα  νεότερο πρόσωπο στη ζωή σας. Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος  συνεπάγεται επίπεδο  σύγχυσης και αναποφασιστικότητας. Μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε την  βοήθεια κάποιου άλλου για να αποφασίσετε σε κάτι σημαντικό.

Μερικές φορές ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ανεπιθύμητες ειδήσεις που μπορεί να έρχονται σύντομα. Αυτό δεν είναι κάτι φοβερό! Είναι απλά κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν είχατε δώσει σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες .

Αισθηματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς αναζητάτε την αλήθεια σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. 

Χαρακτηρίζεστε όμως από ένα είδος ενέργειας που ναι μεν επιφέρει αλλαγές, αλλά συνοδεύεται συχνά από συγκρούσεις.

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος σας προειδοποιεί σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πιθανή συνάντηση με κάποιον πρώην όπου μπορεί να ανταλλαχθούν σκληρά λόγια.

Οικονομικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των Κυπέλλων

Είστε αντιμέτωποι με πολλές επιλογές, ευκαιρίες και όνειρα. Βρείτε έμπνευση από αυτά Μην κάνετε όμως το λάθος και τα κυνηγήσετε όλα μαζί. Αναγνωρίστε τους αντί- περισπασμούς και εστιάστε με μεγάλη ακρίβεια μόνο ένα στόχο την φορά και ανάλογα με τις προτεραιότητες σας .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ