Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Ο Τρελός

Ο TRELOS
Ο Τρελός

Η κάρτα Ταρω o Τρελός  υποδηλώνει σήμερα για εσάς μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μια επιλογή ζωτικής σημασίας . Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που είναι διαθέσιμες και η επιλογή πρέπει να γίνει με σύνεση. Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση ή βρίσκεστε σε μια στιγμή αμφιβολίας, ο Τρελός θα σας ενθαρρύνει να πιστέψετε  στον εαυτό σας και ακολουθήσετε  την καρδιά σας ανεξαρτήτως του πόσο τρελές μπορεί να είναι ή να φαίνονται οι  παρορμήσεις σας . Αυτή είναι η περίπτωση  που πολλές φορές λέμε κάτι αλλά λίγες το εννοούμε.

Να θυμάστε :” Oταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σου ”

Αισθηματικά: Το Δύο των Κυπέλλων 

Το Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων δείχνει την ομορφιά και τη δύναμη που δημιουργείται όταν  τα  δύο γίνονται ένα. Η κάρτα Δύο των κυπέλλων αντανακλά την ισορροπία, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αρμονία στις σχέσεις μεταξύ σας. Δεν υπάρχει καμία κατάσταση του  «εγώ», ή  μόνο «εμείς», και οι δύο πλευρές επικεντρώνονται  σε μια αμοιβαιότητα για μια  επωφελή έκβαση της σχέσης τους!

Οικονομικά: Το Οκτώ των Ξιφών 

okto tvn jifonm
Το Οκτώ των Ξιφών

Το Οκτώ των Ξιφών στα οικονομικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιδράσετε άμεσα στα προβλήματα που σας απασχολούν και να ταυτιστείτε με αυτά. Η αίσθηση της παγίδευσης που σας  περικλείει δημιουργείται από το γεγονός ότι αισθάνεστε κολλημένοι και δεν μπορείτε  να λάβετε μια απόφαση ή να κάνετε  μια κίνηση.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ