Σκορπιός (24/10-22/11)

Επαγγελματικά: Η Αυτοκράτειρα

aytokrateira
Η Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την εξέλιξη όλων των πραγμάτων, σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Στην πραγματικότητα, η ζωή σας μπορεί να αρχίσει να παίρνει μια  πολύ ευχάριστη κατεύθυνση. 

Η Αυτοκράτειρα  υποδηλώνει μια ευτυχισμένη περίοδο της ζωής, με πολλή δράση, κοινωνικοποίηση και μια ισχυρή αίσθηση της εσωτερικής ικανοποίησης. Πολλοί από εσάς θα νιώθετε έναν κόσμο γεμάτο χαρά. πολύ γενναιόδωροι υπό την επιρροή .

Αισθηματικά: Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

pente ton xifon anestramenno
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει  ότι αυτή την περίοδο της μάχης θέλετε  να έχετε το πάνω χέρι , έτσι ώστε να μπορέσετε  να συγχωρήσετε  και να ξεχάσετε, και στη συνέχεια να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως του να αποκαταστήσετε τη σχέση σας . Η σύγκρουση υπήρξε  ανατρεπτική  και  συνειδητοποιήσατε  ότι μόνο χαμένοι  μπορεί να υπάρξουν   αυτή τη μάχη.

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι είστε τώρα πιο ανοιχτοί στις αλλαγές. Τα επιχειρήματα έχουν  τελειώσει και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξετάσετε την κατάσταση κάτω από διαφορετικές προοπτικές. Είστε πρόθυμοι  να αρχίσετε ειλικρινείς διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας  να καταλήξετε σε μια αμοιβαία .Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επανορθώσετε με εκείνους  τους οποίους είχατε πρόσφατα συγκρούσεις ή διαφωνίες.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Δηναρίων 

okto ton dinarion
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων  ενισχύει την άποψη ότι πρέπει με κάθε θυσία να εμείνετε πεισματικά στους στόχους σας. Αυτό γιατί όσο περισσότερο επενδύετε στην πίστη, στην εργασία, στον χρόνο, σε μια σχέση, τόσο μεγαλύτερα και καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ