Ιχθύες  (20/2-20/3)

Επαγγελματικά: Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αντί της δέσμευσης και αφοσίωσης που υπάρχει στην ίδια κάρτα όρθια, τώρα υπάρχει έλλειψη δέσμευσης και έλλειψη ενδιαφέροντος στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Η δουλειά έχει καταντήσει ρουτίνα; Δεν αμείβεστε καλά; Δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που σας δόθηκαν στο ξεκίνημα της καριέρας; Όποιος και αν είναι ο λόγος το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι η υλική πλευρά κυριαρχεί και κυβερνά πλέον, ενώ η πνευματική πλευρά έχει κατασταλεί. Αυτό θα οδηγήσει σε κάθε είδους προβλήματα και αλλαγές στη συμπεριφορά.

Το Οκτώ των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει την τεμπελιά, τον τρόπο εύρεσης εύκολου χρήματος και την αρπαγή χρήματος

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Δηναρίων

O Βασιλιάς των Δηναρίων

Αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είστε έτοιμοι για αγάπη. Έχετε περάσει πολύ χρόνο τελειοποιώντας την τέχνη του να γίνετε ασφαλείς τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Έχετε αυτό που χρειάζεστε στη ζωή για να είστε ευτυχισμένοι, αλλά τώρα θέλετε να μάθετε το επόμενο στοιχείο: Αυτό των μακροχρόνιων σχέσεων.

Οικονομικά: Το Τρία των Δηναρίων

Τo Τρία των Δηναρίων

Ίσως η δουλειά που προσφέρατε μέχρι σήμερα να έχει αναγνωριστεί και πιθανόν να λάβετε κάποια χορηγία ή προώθηση. Σε θέματα φοίτησης είναι πιθανόν να πάρετε κάποια υποτροφία. Είτε ως φοιτητές, είτε ως εργαζόμενοι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια παρουσίαση της εργασίας σας σε μια συνέντευξη και επιθυμείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τα πάντα. Το Τρία των Δηναρίων είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη κάρτα καθώς υποδηλώνει μεγάλη ανάπτυξη μιας επιχείρησης και πολλές ευκαιρίες για σημαντικές συμβάσεις και προμήθειες. Δείχνει επίσης ότι η επιχείρησή σας δημιουργεί μια καλή ισχυρή φήμη για τον εαυτό της με βάση την ποιότητα της εργασίας, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ