Τοξότης  (23/11-21/12)

Επαγγελματικά: Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μπορεί να βρεθείτε αμφιταλαντευόμενοι για τις ικανότητές σας καθώς και τις συνολικές σας δραστηριότητες να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί να έχετε μια αρνητική εικόνα για ολόκληρο τον εαυτό σας. Να νοιώθετε αποτυχημένοι. Αυτό είναι ένα σημάδι που σημαίνει ότι στερείστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Το ίδιο και στον στόχο που πρέπει να επιτύχετε. Χρειάζεστε τη συνολική υποστήριξη και την αναγνώριση τρίτων για να σας παραλάβουν και να σας προσφέρουν συναισθηματικά κάποια απαιτούμενη δύναμη. 

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων

Σε καθαρά αισθηματικό τομέα o Βαλές των Κυπέλλων σημαίνει διακυμάνσεις. Από τα ψηλά στα χαμηλά, εμμονές , μεταπτώσεις συναισθηματική σύγχυση και σεξουαλική οικειότητα.

Ο Βαλές των Κυπέλλων υποδηλώνει την αναγκαιότητα του να γίνετε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες του συντρόφου σας.Ε πίσης πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί όσον αφορά την σχέση σας!

Οικονομικά: Το Δύο των Δηναρίων

Το Δύο των Δηναρίων

Όταν πρόκειται για χρήματα και οικονομικά, το Δύο των Δηναρίων υποδηλώνει ότι υπάρχει πιθανότητα να διπλασιάσετε τα χρήματά σας.

Το Δύο των Δηναρίων συμβολίζει τα κέρδη και τις ζημίες και συνδέεται στενά με όλα τα πράγματα, τις επενδύσεις, τα χρήματα ή τα αποθέματα.

Το Δύο των Δηναρίων μπορεί επίσης να συμβολίζει κάποιες ταχυδακτυλουργικές κινήσεις που έχουν σαν στόχο τον έλεγχο και τη σταθερότητα σε αυτή την πτυχή. Το Δύο των Δηναρίων σας συμβουλεύει ότι πρέπει να αποφασίσετε ανάμεσα σε δύο επιλογές εν μέσω οικονομικής πίεσης διαφορετικά μπορεί να επηρεαστεί η οικονομική σας κατάσταση και η προσωπική σας ζωή.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ