Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/1-7/1

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/1-7/1

Επαγγελματικά: Η Μεγάλη Ιέρεια

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/1-7/1
Η Μεγάλη Ιέρεια

Η αξιοποίηση  των ταλέντων σας και των δυνατοτήτων σας θα είναι χρήσιμη στο χώρο εργασίας. Πολλοί από εσάς μπορεί να βρείτε μια νέα ευκαιρία εργασίας. Κάτι που να αντιπροσωπεύει αυτό που θα επιθυμούσατε για τόσο πολύ καιρό και να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εάν η δουλειά σας είναι σε χώρο γραφείου, προσπαθήσετε να αγνοήστε τα όποια κουτσομπολιά  εις βάρος σας.

Αισθηματικά: Το Τρία των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/1-7/1
Το Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία των Κυπέλλων αναφέρετε στην ολοκλήρωση ενός γεγονότος που λαμβάνει χώρα σε φυσική κατάσταση. Για καταστάσεις σχέσεων, αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλες στιγμές που αισθάνονται οι εραστές. Προφανώς, το Τρία των Κυπέλλων να μπορεί να σημαίνει μια νέα εξέλιξη στη σχέση. Εσείς εργάζεστε για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων; Εάν ναι, τότε η κάρτα Ταρω λέει ότι θα τους φτάσετε σίγουρα Ενίοτε αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό. Για παράδειγμα: Εάν έχετε προγραμματίσει να παντρευτείτε στο μέλλον τότε αυτό θα γίνει. Αλλά αν εσείς δύο σχεδιάζετε να τα διαλύσετε τότε αυτό θα γίνει η πραγματικότητα. Καλά νέα είναι ότι με κάποιο τρόπο θα δείτε να μετατρέπεται κάτι αρνητικό σε κάτι θετικό. Όπως το άνοιγμα της πόρτας της καρδιάς σας για εκείνο τον σύντροφο που σας περιμένει. 

Οικονομικά: Το Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 1/1-7/1
Τρία των Δηναρίων ανεστραμμένο
 

Τo Tρία των Δηναρίων ανεστραμμένο σας λέει ότι υπάρχει ανάγκη να εξισορροπήσετε τα έξοδα σας με τα έσοδα σας σας χωρίς να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Η πτυχή του εξτρεμισμού αυτής της κάρτας σε οικονομικά θέματα  έχει καίρια σημασία. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε άσκοπες σπατάλες από τις οποίες δεν θα μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε αργότερα.

Το Τρία των Κυπέλλων , δείχνει για πολλούς από εσάς το τέλος τυχόν προβλημάτων που έχετε βιώσει. Ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τις αλληλεπιδράσεις τρίτων. Συμβιβαστικές λύσεις θα βρεθούν . Αυτό θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων και θα επιτρέψει ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Θα κατορθώσετε να επιφέρεται  θετική αλλαγή μέσα σας. Θα επιφέρεται και αλλαγή της στάσης σας στον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στο ότι συμβαίνει.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ