Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/11-7/11

Ζυγός  (23/9-23/10)

Επαγγελματικά: Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/11-7/11
Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Εννέα των Ξιφών αντανακλά τον φόβο για το μέλλον, ή ότι μπορεί ενδεχομένως να σας συμβεί στο μέλλον.

Αν φοβάστε για το μέλλον, είστε σε κίνδυνο καθότι δημιουργείτε τελικά μια αρνητική πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών σας μπορεί να γίνει εφιάλτης το οποία σαφώς δεν είναι ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το Εννέα των Ξιφών  σας περνάει το τελικό μήνυμα : Η ανησυχία και απελπισία είναι αυτά που κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αντί να αναλώνεστε με αυτά, καιρός να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο σήμερα φανερώνει για σας το τέλος μιας φάσης. Νιώθετε υπεύθυνοι κατά κάποιο τρόπο για αυτήν την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ρίχνετε όλα τα βάρη και τις ευθύνες σε σας. Γενικά σήμερα έχετε βάλει τον εαυτό σας στον τοίχο και τον λιθοβολείτε. Θυμηθείτε! Σαν άνθρωποι δεν είμαστε αλάνθαστοι. Επίσης δεν μπορούμε μόνοι μας να προβλέψουμε ποιο είναι αυτό που θα μας βγει σε καλό και ποιο όχι. Δεν έχει νόημα η θλίψη. Για αυτό δραστηριοποιηθείτε!

Αισθηματικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/11-7/11
Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων είναι ένα πολύ ισχυρό, χαρτί με θετικούς οιωνούς σχετικά με την αγάπη, την ευτυχία, την αγάπη και νέα ξεκινήματα. Σε γενικές γραμμές, στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι θα σας απαντήσουν  με  αγάπη, και καλή θέληση, περισσότερο από ότι συνήθως!. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε  φίλους. Μπορεί ακόμα μία υπάρχουσα σχέση να παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο ή εάν είστε μόνοι , μια νέα σχέση είναι πιθανό να εμφανιστεί σύντομα.

Οικονομικά: Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 1/11-7/11
Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο σας προειδοποιεί για κάποιο παλιό χρέος και σας υπενθυμίζει να αποφεύγετε την συσσώρευση οφειλών.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι εάν έχετε δανείσει κάποιον χρήματα, μην περιμένετε να σας επιστραφούν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους που δανείζετε χρήματα. Ειδικά αν δεν έχετε οικονομική σταθερότητα. Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις δαπάνες και ότι τα έξοδα είναι πραγματικά περισσότερα από όσο μπορείτε να αντέξετε. 

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι μια προειδοποιητική κάρτα για τα χρέη που έχετε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να προκύψουν σημαντικά προβλήματα στο μέλλον. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή θα μπορούσατε να καταλήξετε με μια τεράστια απώλεια, αντί να πάρετε την απόδοση της επένδυσής σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ