Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 8/3-14/3/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγών 8/3-14/3/20

Επαγγελματικά: Η Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/11-21/11
Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα της Δικαιοσύνης ζητάει να επικαλεστείτε τη διαίσθησή σας, και να προχωρήσετε με τα σχέδια σας. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να επηρεάσει την κρίση σας.

Η Δικαιοσύνη στον επαγγελματικό τομέα εστιάζει σε θέματα που αφορούν το νόμο ή συνεργασίες. Εάν είστε έτοιμοι για την απόκτηση ακίνητου ή για μια συνεργασία ηγ κάρτα της δικαιοσύνης, αφορά τα νομικά έγγραφα, τους δικηγόρους και όλους τους τύπους των νομικών ενεργειών. Τα αποτελέσματα είναι επιτυχή.

Αν το πρόβλημά σας σχετίζεται με την επιλογή σταδιοδρομίας, η κάρτα Δικαιοσύνη κλίνει θετικά προς την κατεύθυνση της κοινωνικής εργασίας, π.χ. κοινωνικός λειτουργός,αστυνομικός και γενικότερα σταδιοδρομίες που αφορούν νομικά ζητήματα και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Αισθηματικά: Ο Ερημίτης

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/11-21/11
Ο Ερημίτης
Ο Ερημίτης στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει άτομα που μπορεί να αποσύρονται από το sex ή βρίσκονται σε μία περίοδο αγαμίας. Μπορείτε να αποχωρήσετε από μια σχέση  πριν αποφασίσετε να κάνετε μια μεγαλύτερη δέσμευση.

Ο Ερημίτης συχνά υποδηλώνει την απιστία.

Ο Ερημίτης πολύ συχνά υποδηλώνει την παρουσία μιας σχέσης από το παρελθόν.

Οικονομικά: Ο Κρεμασμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένου 15/11-21/11
Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος ζητά να μην παραμείνουν τα πράγματα σε στασιμότητα, αλλά να κάνετε μια θετική επιλογή .

Ο Κρεμασμένος μιλάει για θυσία και εκφράζει την  προθυμία να αντιμετωπίσει μακροπρόθεσμες απώλειες για μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η εμφάνιση του  Κρεμασμένου υποδηλώνει ότι σας ζητείται να θυσιάσετε ή να εγκαταλείψετε κάτι μεγάλης αξίας για εσάς. Τι είναι αυτό που έχετε να θυσιάσετε, και τι περιμένετε από αυτή τη θυσία;

Κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα για να δείτε αν η θυσία αξίζει τον κόπο. Σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τα πάντα και να εργαστείτε εθελοντικά για μια αντάξια αιτία;

Έχετε βαρεθεί με τον, υλικό κόσμο γύρω σας και λαχταράτε για μια πιο απλή ζωή όπου οι αξίες, οι αρχές και η φροντίδα είναι πιο σημαντικά;

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ