Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/9-14/9

Ζυγός  (23/9-23/10)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/9-14/9

Επαγγελματικά: Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

Eβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ 8/3-14/3
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα κατά πάσα πιθανότητα τρίτα άτομα θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην δουλειά σας.

Κάποιες προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν να φαίνονται επιφανειακά δελεαστικές αλλά όμως να κρύβουν μεγάλες παγίδες.

Υιοθετήστε το: “Ο καθένας πρέπει να ξέρει τα όρια του! “ Μην παρουσιάσετε ιδέες αν δεν τις έχετε μελετήσει προσεκτικά . Το τελευταίο σημαίνει “ότι μπορεί να πιαστείτε αδιάβαστοι” ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με πιο ισχυρούς ανθρώπους από εσάς.

Αισθηματικά: Ο Διάβολος

Eβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ 8/3-14/3
Ο Διάβολος

Η κάρτα του Διαβόλου σας τονίζει ότι είναι σημαντικό για σας να θυμάστε τις επιλογές που πρέπει να κάνετε . Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήνετε τους άλλους ανθρώπους να αποφασίζουν για σας. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή από τους περιορισμούς που σας κρατάνε πίσω. Έχετε την αίσθηση ότι τώρα δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας? Μερικές φορές αυτό συμβαίνει, ως αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Υπάρχουν όμως και φορές που χαρακτηρίζεται ως παραπροϊόν της αδράνειας. Φροντίσετε να αναλάβετε δράση, πραγματοποιώντας οποιαδήποτε βήματα προς τον απόλυτο έλεγχο. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, όπου εσείς ή ο σύντροφος σας ή και οι δύο αισθάνεστε παγιδευμένοι στην κατάσταση, προσπαθήστε να μιλήσετε για αυτό.

Ο Διάβολος όταν εμφανίζεται δείχνει ότι δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο που μπορεί να γίνει. Αν αναζητάτε την αγάπη, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε δέσμιοι παθών και συναισθημάτων μιας προηγούμενης σχέσης πράγμα που απομακρύνει τους επίδοξους εραστές!

Οικονομικά: Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/9-14/9
Ο Ερημίτης ανεστραμμένος

Μεγάλη προσοχή σήμερα στα οικονομικά γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σας παραπλανήσουν.

Ο Ερημίτης ανεστραμμένος επι των οικονομικών έχει 2 ερμηνείες . Η πρώτη είναι ότι επειδή εξαπατηθήκατε στο παρελθόν είναι ότι δεν μπορείτε να έλθετε σε συμφωνία με τρίτα άτομα στο τώρα. Η δεύτερη υποδηλώνει οικονομική καταστροφή έπειτα από πολλές αναβολές ή έπειτα από ένα “ είδος συνωμοσίας”

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ