Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/4-30/4/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 8/4-15/4/20

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/1-14/1
Ιππότης των Ράβδων

Η εμφάνιση του Ιππότη των Ράβδων όσον αφορά τα επαγγελματικά υποδηλώνει μια αλλαγή στη δουλειά ή μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κάποιο ταξίδι σχετικά με τη δουλειά σας. Τα πράγματα θα πάνε καλά και θα έχετε ευχάριστες στιγμές.

Η παρουσία του Ιππότη των Ράβδων θα σας αποκαλύψει ότι έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ότι έχετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται. Εάν μια καλή ευκαιρία παρουσιαστεί μην διστάσετε να την αρπάξετε. 

Αισθηματικά: Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/1-14/1
Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο στα αισθηματικά μπορεί να λειτουργήσει ως κόκκινη πανί αν το ζευγάρια που βρίσκονται σε φιλονικίες δεν επιδιώκουν να επιλύσουν ζητήματα.

Το Πέντε των Ξιφών ανεστραμμένο πιθανό να αναφέρετε σε μια πολύ καταχρηστική σχέση. Ένας από τους εταίρους μπορεί να είναι ένας επικίνδυνος. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει ψυχολογική καταπίεση και η πιθανότητα σωματικής βίας. Το ένα πρόσωπο κυβερνά τον σύντροφο του μέσω φόβου, εκφοβισμού, απειλής και τιμωρίας. Είναι μια εξαιρετικά υποτακτική ρύθμιση. Ο υποτακτικός συνεργάτης πιθανότατα θα προσπαθήσει να κρύψει τις κατάχρηση που γίνονται στο πρόσωπο του από την οικογένεια και τους φίλους από φόβο και ντροπή. Ωστόσο, εκείνοι που βρίσκονται αρκετά κοντά θα πρέπει να εντοπίσουν τα εμφανή σημάδια και να αισθανθούν την ένταση πού πλανάται στον αέρα.

Οικονομικά: Ο Βαλές των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζυγού 8/1-14/1
Ο Βαλές των Δηναρίων

O Βαλές των Δηναρίων είναι μια ευοίωνη κάρτα  σχετικά με τα χρήματα και τη σταδιοδρομία. Υποδεικνύει την ανταμοιβή σας για όλη τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Παρόλο που υπάρχουν θετικές καταστάσεις αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ρισκάρετε σε όσα κερδίσατε. Αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και προσπαθήστε να επενδύσετε ξανά.

Εάν πρέπει να ξοδέψετε τα χρήματά σας, κάντε το μελλοντικά και για μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ