Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/9-30/9

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/9-30/9

Επαγγελματικά: Οι Εραστές

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/9-30/9
Οι Εραστές

Οι Εραστές στα επαγγελματικά αναφέρονται στην εξειδίκευση μιας σταδιοδρομίας.

Αποκτούν την κυριολεκτική τους ερμηνεία :Η Μεγάλη απόφαση! Η μεγάλη απόφαση ως πρός τι; Στο αν θα πρέπει να παραμείνετε στην ήδη υπάρχουσα εργασία ή να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Να παραμείνετε στον Ελλαδικό χώρο ή να αναζητήσετε καλύτερες συνθήκες; Αν ναι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες στον τομέα που έχετε επιλέξει ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/9-30/9
Το Οκτώ των Κυπέλλων

Σε θέματα καθαρά αισθηματικής φύσεως το Οκτώ των Κυπέλλων υποδηλώνει την συνειδητοποίηση  ότι η σχέση σας δεν ολοκληρώνετε. Έτσι αντί να μένετε σε μια δυστυχισμένη σχέση, αποφασίζετε να προχωρήσετε και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός 8 μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον/α που τελικά θα επιστρέψει σε εσάς. Είναι παρόμοιο με το Τέσσερα των Ξιφών (ως μια κάρτα διάλυσης) που δείχνει ότι χρειάζεστε χρόνο, αλλά η σχέση δεν έχει τελειώσει. Στην περίπτωση όμως του Οκτώ των Κυπέλλων, αυτή η περίοδος διαλλείματος μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή ενδεχομένως χρόνια.

Οικονομικά: Το Οκτώ των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ιχθύων 21/9-30/9
To Οκτώ των Δηναρίων

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει οικονομική βοήθεια που σύντομα έρχεται. Αυτό είναι μόνο προσωρινή ανακούφιση. Πρέπει να βρείτε ακόμα πιο μακροπρόθεσμες λύσεις και να εργαστείτε σκληρά. Διπλασιάστε τις προσπάθειές σας εάν πρέπει. Μην βασίζεστε στην τύχη. Μην μπείτε στον πειρασμό από τα προγράμματα γρήγορου πλουτισμού. Μην σπαταλάτε χρήματα όταν τα έχετε .Επενδύστε με σύνεση.

Το Οκτώ των Δηναρίων υποδηλώνει ένα χρόνο που πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να εστιάσετε εξ ολοκλήρου στις εργασίες σας. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια αρνητική κατάσταση. Aυτό σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να είστε ο καλύτερος. Το έργο που πρέπει να ολοκληρώσετε μπορεί να είναι κάτι προσωπικό ή επαγγελματικό. Ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας, μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.. Το Οκτώ των Δηναρίων αναφέρονται στις προσπάθειες που καταβάλετε. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη, αλλά πρέπει να βρείτε την ισορροπία.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ