Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 1/6-7/6/20

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Καρκίνου 1/6-7/6/20

Επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 22/11-30/11
Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος
Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αισθάνεστε πολύ ανασφαλείς με τον εαυτό σας. Νιώθετε σαν τα όριά σας απειλούνται. Ότι ζείτε μια μονότονη ζωή που στερείται σε αφθονία και δημιουργικότητα. Φοβάστε να αποκαλύψετε τα αληθινά συναισθήματά σας και ως εκ τούτου έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση που αισθάνεστε ότι είστε ανίκανοι για το οτιδήποτε.
Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος σας λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από αυτό είναι να εξασκηθείτε μέσω του εαυτού σας.
Ο Ιππότης των Ράβδων ανεστραμμένος σας παροτρύνει να βάζετε ένα στόχο την ημέρα και στη συνέχεια να τον επιτυγχάνετε. Αυτό θα αυξήσει την επιθυμία σας για αλλαγή και θα σας απαλλάξει από όλα αυτά που δεν έχετε καταφέρει.
Ο Ιππότης θέλει να σας ελευθερώσω από όλα αυτά που σας βαραίνουν.

Αισθηματικά: Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 22/11-30/11
Ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος

Στα αισθηματικά ο Αυτοκράτορας ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι κάποιος σας αγαπάει. Υπάρχουν όμως τρίτα άτομα από την δική του πλευρά που κινούν παρασκηνιακά τα νήματα καθώς δεν εγκρίνουν αυτήν την σχέση ή ζηλεύουν αυτή την σχέση.Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή και διπλωματία για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.Αν πιστεύετε ότι ήδη έχετε κάνει τότε αρχίσετε να  ψάχνετε για κάτι άλλο.

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνου 22/11-30/11
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Στο θέμα των οικονομικών και της αφθονίας, o Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από σάς νοιώθετε σαν να έχετε κολλήσει σε τέλμα.

Δικαιολογημένα χρειάζεστε κάποια ενθάρρυνση. Έχετε βαρεθεί. Αυτή τη στιγμή ο φόβος είναι μια ισχυρή δύναμη που σας προκαλεί να κρατήσετε ότι ξέρετε, ή ότι έχετε ανεξάρτητα από το αν είστε πραγματικά ή όχι ευτυχισμένοι.
Μην αποσπάτε την προσοχή σας από τους στόχους σας, φέρνοντας το δράμα ή την απογοήτευση στη ζωή σας. Υπάρχουν εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας αποπαίρνουν την στιγμή που θα αρχίσετε να έχετε επιτυχίες στη ζωή σας, γιατί δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τις δικές τους. Αυτό δεν θα πρέπει να το επιτρέψετε να συμβεί.
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ