Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 22/11-28/11/21

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Καρκίνων 22/11-28/11/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος αναφέρετε στο γεγονός ότι μπορείτε να χρεώνεστε μια άχρηστη ιδέα ή σχέδιο. Ακόμα ότι αρνείστε να ακούσετε συμβουλές ή να λάβετε υπόψη την γνώμη κάποιου άλλου. Ενώ ο Ιππότης των Ξιφών κατευθύνεται  προς τους στόχους του,  ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος σπαταλά το χρόνο του. 

Ο Ιππότης των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να αποτελέσει προειδοποίηση όταν πρόκειται για την υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών. Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να βιαστούμε να κινηθούμε προς τα εμπρός, αλλά δεν πρέπει. Μπορεί να χρειαστεί να διαβάσετε και να ξαναδιαβάσετε όλα τα ψιλά γράμματα  πριν σηκώσετε την πένα.

Αισθηματικά: Το Δέκα των Ξιφών

Το  Δέκα των Ξιφών

Όταν εμφανίζεται το Δέκα των Ξιφών , σας λέει να σηκωθείτε και να αναλογιστείτε για τα όσα σας συνέβησαν. Πήρατε τα μαθήματα, καλά και κακά. Τώρα ήρθε  η ώρα να τα εμπεδώσετε. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πρέπει να περάσουν δια μέσου πόνου και απώλειας. Αυτό είναι για να χτίσετε έναν χαρακτήρα που θα σας κάνει πιο ισχυρούς.

Το Δέκα των Ξιφών δεν αντιπροσωπεύει το θάνατο, ακόμα κι αν η κάρτα δείχνει θάνατο και βία. Αντίθετα, σημαίνει ένα τέλος ή μια αλλαγή που θα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή ή να αντιμετωπιστεί από την αρχή. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, θα συνειδητοποιήσετε γιατί συνέβη όπως συνέβη.

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ