Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριού 1/8- 7/8

Κριός   (21/3-20/4)

Επαγγελματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριού 1/8- 7/8
Το Επτά των Κυπέλλων
Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριού 1/8- 7/8

To Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι σήμερα κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε πνευματική σύγχυση. Πιθανότατα κάποιοι δεν έχετε βάλει στόχους. Άλλοι ίσως δεν είστε σε θέση να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση. Η μεγάλη παγίδα που κρύβει αυτή η κάρτα μας παραπέμπει στην παραβολή του άφρονος πλουσίου στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο. Δυστυχώς σπαταλάμε πολύ χρόνο στο να κάνουμε όνειρα και πολύ λίγο χρόνο στο να αναλάβουμε δράση ώστε να τα υλοποιήσουμε.

To Επτά των Κυπέλλων μας δείχνει ότι πολλά σχέδια χάνονται μονομιάς και τίποτα δεν γίνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές φορές αποφεύγουμε να δούμε τη πραγματικότητα.

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριού 1/8- 7/8
Η Εγκράτεια ανεστραμμένη

Στα αισθηματικά η Εγκράτεια δείχνει την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ των δύο ατόμων.Συνήθως αυτή η κάρτα υποδηλώνει,τον συμβιβασμό μεταξύ δύο ατόμων.Μπορεί να έχουν υπάρξει μάχες και συγκρούσεις που ήταν περιττές, αλλά τώρα και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να συναντηθούν για να μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή.

Να θυμάστε ότι όταν είστε σε σχέση και έρχεται αυτή η κάρτα είναι προφανές ότι υπάρχει μια πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

Η Εγκράτεια είναι μία θετική κάρτα που σας λέει ότι αυτή η σχέση αξίζει την επιπλέον προσπάθεια αυτή τη στιγμή.

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριού 1/8- 7/8
Η Δικαιοσύνη

Σε  οικονομικό κλάδο, αν έχετε καταθέσει σωστά τα χαρτιά σας, τα οποία υπεγράφησαν ή πρόκειται να υπογραφούν η Δικαιοσύνη υποδηλώνει μεταμόρφωση του εγχειρήματος σας σε κάτι εκπληκτικό.

Η Δικαιοσύνη ανεστραμμένη  υποδηλώνει ότι δίκες εν εξελίξει θα αναβληθούν και άλλα νομικά έγγραφα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.Ενδεχομένως να υπάρξουν σήμερα ανέντιμες καταστάσεις εις βάρος σας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να θολώσουν τις αποφάσεις σας δια μέσου προκαταλήψεων. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν θα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας καθώς θα αρνηθείτε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεων σας. Κάποιοι από εσάς είστε βυθισμένοι σε περίπλοκα νομικά προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση η παρουσία ενός έξυπνου ατόμου και με διαφορετικές αντιλήψεις και ευελιξία μπορεί να σας υποδείξει τον δρόμο ή τον τρόπο μιας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ