Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 26 /12-2/1/22

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Κριών 26 /12-2/1/22

Χρηματοπιστωτικά: Το Τρία των Ράβδων 

Το Τρία τών Ράβδων

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να καταλάβετε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν υπό την επίδραση αυτής της κάρτας, καθώς τα πράγματα στην ζωή αρχίζουν να εξελίσσονται ευνοϊκότερα τώρα. Ωστόσο, δώστε προσοχή ακόμα και στα πιο πεζά θέματα της ημέρας διότι θα χρειαστούν ακόμη αντιμετώπιση.

Το Τρία των Ράβδων  φέρνει καλά νέα, καθώς αντιπροσωπεύει την πληρότητα, την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα. Είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε μια εποχή όπου το δυναμικό σας για την παραγωγικότητα και νέα επιτεύγματα είναι πολύ ευνοϊκή

Αισθηματικά: O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

O Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος

Iππότης των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να είναι ένα άτομο ψυχρό και συναισθηματικά απόμακρο. Ένα άτομο που ορμά απερίσκεπτα σε νέα εγχειρήματα, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες. Μπορεί επίσης να είναι κάποιο δικό σας άτομο που να απαιτεί την διαρκή σας προσοχή, να είναι αγενής ή να μην δέχεται την άρνηση σας. Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο υποδηλώνει ότι κάποιος είναι τόσο δεσποτικός απέναντι σας που δεν σας αφήνει να εκφράσετε τις απόψεις σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ