Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 22/11-30/11

Κριός   (21/3-20/4)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 22/11-30/11

Επαγγελματικά: Το Τρία των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 22/11-30/11N
Το Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία των Κυπέλλων στoν επαγγελματικό κλάδο σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας χρονικής περιόδου όπου θα απολαύσετε  αυτά που έχετε κάνει. Αν δεν έχετε επιχειρηματικές συνεργασίες αυτή τη στιγμή, άτομα με κοινά ενδιαφέροντα θα σας παρουσιαστούν.

Το Τρία των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι συνεταιρισμοί με άλλους μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμοι για εσάς. Αν έχετε ήδη συνεργάτες ή φίλους που εργάζονται μαζί σας, θα διαπιστώσετε ότι όλοι θα γιορτάσετε την επίτευξη στόχων σας .

Αισθηματικά: Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 22/11-30/11
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει κάποιον ή ακόμα εσάς τους ίδιους που δεν ενδιαφέρετε/στε για μια ιδιαίτερα μακροχρόνια σχέση. Τουναντίον υποδηλώνει άτομα που είναι πρόθυμα να επενδύσουν σε αυτά που έχουν προς το παρόν.
Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι υπάρχει έλλειψη δέσμευσης, ή ακόμα και ο φόβος της δέσμευσης, Αυτά εμποδίζουν την επιθυμία για μια μακροχρόνια σχέση.

Το Τέσσερα των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς είτε βιώνετε μια λάθος σχέση ,είτε περιβάλλεστε από ανέντιμα άτομα ,είτε  νοιώθετε ανασφαλείς γιατί το εισόδημα σας είναι χαμηλό.

Oικονομικά: Το Εννέα των Ράβδων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις  Κριού 22/11-30/11
Το Εννέα των Ράβδων

Το Εννέα των Ράβδων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η ώρα για να προστατεύσετε το έργο που δημιουργήσατε και να ξεκινήσετε να το εκμεταλλεύεστε σωστά. Όταν πρόκειται για τα χρήματα και την αφθονία, δεν είναι τώρα η στιγμή για επιπόλαιες κινήσεις.

Το Εννέα των Ράβδων σας λέει ότι μπορείτε να προστατεύσετε τος εαυτούς σας και να διασφαλίσετε ότι αν κάτι που μπορεί π.χ.ένα οικονομικό χτύπημα,τότε θα είστε σε θέση να το  διαχειριστείτε . Τίποτα δεν πρέπει να αφήσετε στην τύχη.

Άλλοι πάλι από εσάς που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάποιο διάλειμμα. Είτε για λόγους οικονομικούς, είτε εξαιτίας τριτογενών παραγόντων. Σε αυτή την περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σχεδιάσετε προσεκτικά το επόμενο σας βήμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ