Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 3/1-9/1/22

Παρθένος (23/8-22/9)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Παρθένων 3/1-9/1/22

Χρηματοπιστωτικά: Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Όταν ο Κρεμασμένος έρχεται ανεστραμμένος δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα του να ξεφύγετε από μια δουλειά  που δεν σας αντιπροσωπεύει πλέον. Σκεφτείτε πράγματα και θυσίες που κάνατε και τώρα πια δεν λειτουργούν πλέον .Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε παλιά οράματα αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος  για να είστε ευτυχείς. Αν είστε σε μια εργασία ρουτίνας λόγω ύφεσης δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φρικάρετε . Αν όμως σας συμβεί κάτι τέτοιο αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να είχατε πάρει ή που πρέπει να πάρετε.

Αισθηματικά: Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη

Η Σελήνη ανεστραμμένη δείχνει ότι έχετε βιώσει στιγμές αυταπάτης, ψευδαίσθησης, και  άγχους. Όλες αυτές οι αρνητικές ενέργειες αρχίζουν τώρα να υποχωρούν.

Η Σελήνη ανεστραμμένη δείχνει επίσης ότι ασχολείστε με κάποια συναισθηματικά ζητήματα που προηγουμένως τα είχατε περάσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Αν αυτή η ενασχόληση με αυτά τα βαθύτερα ζητήματα, σας δημιουργεί κάποια δυσφορία και ταραχή, μην ανησυχείτε. Σύντομα θα αρχίσετε να νοιώθετε ότι ένα βάρος αρχίζει και φεύγει από επάνω σας και ότι θα μπορείτε να νοιώθετε λιγότερο φοβισμένοι και ανήσυχοι για την κατάσταση της ζωής σας.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ