Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 21/4-30/4/20

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Σκορπιών 21/4-30/4/20

Επαγγελματικά: Το Δύο των Ράβδων 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/1-14/1
Το Δύο των Ράβδων

Το Δύο των Ράβδων  είναι θετικό σε σχέση με τους στόχους σταδιοδρομίας. Συχνά συνεπάγεται μια νέα προσφορά εργασίας ή την απόκτηση κάποιου είδους «bonus»

Ταυτόχρονα, το κάρτα Δύο των Ράβδων  υποδηλώνει επίσης ότι αποφασίζετε να αφήσετε τη σημερινή δουλειά που είχατε για πολύ καιρό, ίσως λόγω του ότι δεν παρέχει πλέον πρόκληση ή ενδιαφέρον.

Μπορεί ακόμη και να έχετε την επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βρείτε εργασία στο εξωτερικό.

Αισθηματικά: Το Οκτώ των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/1-14/1
Το Οκτώ των Κυπέλλων

Το Οκτώ των Κυπέλλων δίνει σήμερα μια ξεκάθαρη συμβουλή. Ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να αποκοπεί από τη ζωή σας και να απομακρυνθείτε από αυτό. Τα καλά νέα είναι ότι εγκαταλείποντας παλιές καταστάσεις θα μπείτε σε νέα και αχαρτογράφητα εδάφη. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την πνευματική σας ανανέωση και θα σας οδηγήσει σε πιο ευτυχισμένους καταστάσεις.

Σε θέματα καθαρά αισθηματικής φύσεως το Οκτώ των Κυπέλλων υποδηλώνει την συνειδητοποίηση  ότι η σχέση σας δεν ολοκληρώνετε. Έτσι αντί να μένετε σε μια δυστυχισμένη σχέση, αποφασίζετε να προχωρήσετε και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός 8 μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον/α που τελικά θα επιστρέψει σε εσάς. Είναι παρόμοιο με το Τέσσερα των Ξιφών (ως μια κάρτα διάλυσης) που δείχνει ότι χρειάζεστε χρόνο, αλλά η σχέση δεν έχει τελειώσει. Στην περίπτωση όμως του Οκτώ των Κυπέλλων, αυτή η περίοδος διαλλείματος μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή ενδεχομένως χρόνια.

Οικονομικά: To Εννιά των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 8/1-14/1
Το Εννιά των Δηναρίων

Εννέα είναι ο αριθμός της τελειότητας και της ολοκλήρωσης. To Εννιά των Δηναρίων δείχνει και τα δύο από αυτά. Τόσο στο υλικό και στο πνευματικό τομέα. Αν και κατά κύριο λόγο είναι μια υλιστική κάρτα, ,φέρει και την πνευματική της πλευρά. Το τι επιτελούμε στην ζωή μας δεν αποφέρει μόνο prestige και υλικές ανταμοιβές, αλλά τη σοφία και την ικανοποίηση, που αποκτήθηκαν δια μέσου αγώνων. Η αφθονία σε υλικό πλούτο οδηγεί σε αφθονία στο συναίσθημα, που με την σειρά του θα οδηγήσει τελικά σε αφθονία στο πνεύμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ