Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 22/1-31/1

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρου 22/1-31/1

Επαγγελματικά:  Ο Ιεροφάντης 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/9-14/9
Ο Ιεροφάντης

Στα επαγγελματικά μπορεί να έχετε κολλήσει σε ιδέες του παρελθόντος και να έχετε άκαμπτες πεποιθήσεις. Δεν θέλετε να υλοποιήσετε νέες ιδέες ,πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστέρηση την εξελικτική σας πορεία. Ο Ιεροφάντης μπορεί επίσης να σας προτείνει να ακολουθήσετε τα βήματα της σταδιοδρομίας των άλλων μελών της οικογένειας.

Αισθηματικά: Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/9-14/9
Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι μια προσωρινή λύση σε ένα πρόβλημα θα βρεθεί και θα χρησιμοποιηθεί. Μια πιο μόνιμη λύση είναι αναγκαίο να τεθεί σε εφαρμογή, το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά τα προβλήματα θα επανεμφανίζονται ξανά και ξανά, και κάθε φορά με αυξανόμενη αρνητικότητα. 

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο λέει ότι πολλοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε ότι σας λείπουν τα ενδιαφέροντα. Ότι τα πράγματα κινούνται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς. Κάποιοι από εσάς νιώθετε σαν  χαμένοι ή σαν  α έχετε πάθει κατάθλιψη. Το ίδιο όμως χαρτί υποδηλώνει ότι πλησιάζει ή ώρα της απελευθέρωσης  αν κάνετε πιο εύκολη την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών –ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα!!!

Χρειάζεται να συνενώσετε τις διαφορετικές σας απόψεις, να γνωρίσετε τον σύντροφο σας καλύτερα και να επιλύσετε τα όποια προβλήματα και διαφορές σας απασχολούν ,αφού πρώτα κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί!

Οικονομικά: Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος 

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Διδύμων 8/9-14/9s
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι στο θέμα των οικονομικών και της αφθονίας, πολλοί από εσάς νιώθετε σαν να έχετε κολλήσει σε τέλμα.

Δικαιολογημένα χρειάζεστε κάποια ενθάρρυνση. Έχετε βαρεθεί. Αυτή τη στιγμή ο Ιππότης των δηναρίων ανεστραμμένος σας λέει ότι θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι ο φόβος είναι ο “ίδιος σας ο εαυτός “.

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τα γνωρίσματα που κάποτε ήταν θετικά τώρα σας αφήνουν αδιάφορους.  Αισθάνεστε κολλημένοι στη δική σας ρουτίνα. Έχετε βαρεθεί για όλα όσα σας περιβάλλουν. Μπορεί να επιθυμείτε μια αλλαγή σκηνικού για να αποφύγετε αυτή την κουραστική επανάληψη. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείχνει ότι έχετε αγνοήσει εντελώς πολλές σοβαρές πτυχές της ζωής σας. Οικονομικά ζητήματα συχνά παραμελούνται υπέρ των εργασιακών θεμάτων. 
Μπορεί να είστε φιλόδοξοι άνθρωποι που αγωνίζονται να φέρουν  εις πέρας το βάρος των ευθυνών σας . Ίσως προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος είναι μια έντονη ένδειξη ότι πρέπει να αλλάξετε αυτόν τον τρόπο ζωής, πριν εξαντληθείτε εντελώς;

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ