Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 1/11-7/11/21

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 1/11-7/11/21

Χρηματοπιστωτικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ο Άσσος των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει την αρχή νέων εμπειριών.Αν βγαίνετε από μια άσχημη εμπειρία, αυτή η κάρτα σας λέει ότι θα νιώσετε καλύτερα πολύ σύντομα. Τα πράγματα θα έρθουν δεξιά για σας . Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα πνευματικά σας κανάλια. Να μάθετε να αποδέχεστε όλες τις θετικές και αρνητικές καταστάσεις που έρχονται στη ζωής σας όταν επιδιώκετε οποιοδήποτε στόχο. Δεν πρέπει να επιτρέπετε στις όποιες δυσκολίες να ανακόψουν την διαδικασία της εξέλιξης σας.

Ο Άσσος των Κυπέλλων μπορεί να αναφέρετε σε μια νέα δουλειά ή καριέρα που θα σας προσφέρει βαθιά ικανοποίηση και αίσθηση χαράς .

Ο Άσσος των Κυπέλλων θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου τηρούνται οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας.

Αισθηματικά: Ο Διάβολος ανεστραμμένος

Ο Διάβολος ανεστραμμένος

Ο Διάβολος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι όχι μόνο είστε δέσμιοι των παθών και των συναισθημάτων σας αλλά και των απόψεων σας. Το τονίζω αυτό επειδή η κάρτα του διαβόλου ανεστραμμένη δείχνει την συνειδητοποίηση σας, του ότι κάνατε λάθος επιλογές, και την προσπάθεια σας να ξεφύγετε από αρρωστημένες καταστάσεις.

Άλλοι το καταφέρατε εν μέρει και άλλοι καθόλου. Δηλαδή: Κάποιοι από εσάς συνειδητοποιώντας  ότι είναι τυφλωμένοι από τις ψευδαισθήσεις κινδυνεύουν να χάσουν  το πολυτιμότερο στοιχείο που διαθέτει ο άνθρωπος .Τον αυτοσεβασμό. Για αυτό κατόρθωσαν να σπάσουν τα δεσμά των δικών τους παθών ελπίζοντας σε ένας καλύτερο αύριο. Τα κατάφεραν αλλά όχι 100 τοις εκατό .Αναμνήσεις του παρελθόντος τους στοιχειώνουν που και που .

Μια άλλη μερίδα ανθρώπων από την μία  αναγνωρίζει  ότι ζεί σε ένα ψέμα, από την άλλη όμως ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να σπάσει τα δεσμά της εξαιτίας μιας βαθιάς εξάρτησης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ