Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 5/12-11/12/21

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταύρων 5/12-11/12/21

Χρηματοπιστωτικά: To Δύο των Κυπέλλων

dyo ton kippellon
To Δύο των Κυπέλλων

Το Δύο των Κυπέλλων από οικονομικής πλευράς απεικονίζει το ξεκίνημα κάποιας καινούριας συνεργασίας. Ίσως ως ένα ζευγάρι,κάποιοι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη επιχείρηση που πάντα ονειρευόσασταν.

Το Δύο των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τρίτους για να σχηματίσετε μια εταιρική σχέση. Αυτή η εταιρική σχέση θα είναι πολύ ικανοποιητική και θα βασίζεται στην ισότητα και τον σεβασμό.

Το Δύο των Κυπέλλων μπορεί επίσης να αναφέρετε σε ανθρώπους που εργάζονται πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

 

Αισθηματικά: Το Εννέα των Κυπέλλων

ennia kypellon
Το Εννέα των Κυπέλλων

Το Εννέα των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι μπορεί να έχετε βρει τον σύντροφο της ψυχής σας . Να καταλαβαίνετε για πρώτη φορά την ομορφιά μιας καλής σχέσης. Είστε σίγουρα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για σας στο αισθηματικό επίπεδο. Μπορεί κάποιοι να έχετε τελικά κερδίσει την καρδιά του αυτό που πολιορκούσατε για καιρό. Υπάρχει μια αίσθηση ικανοποίησης βλέποντας ότι άξιζε η αναμονή.

Το Εννέα των Κυπέλλων συμβολίζει την αυτοπεποίθηση. Το συναισθηματικό ταξίδι των Κυπέλλων  αρχίζει να τελειώνει μετά τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν. Έχετε αγωνιστεί να βρείτε σκοπό και χαρά μετά από απώλεια. Έχετε δοκιμάσει  διαφορετικά πράγματα που σας πρόσφερε η ζωή. Εδώ, τα βρήκατε και απολαμβάνετε τον εαυτό σας καθώς γιορτάζετε αυτό το νέο στάδιο της ζωής σας.

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ