Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/10-31/10

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/10-31/10

Επαγγελματικά: Το Τρία των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/10-31/10
Το Τρία των ξιφών
Το Τρία των Ξιφών σχετικά με την εργασία υποδηλώνει ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένατε.Η πρόσληψη σε κάποια θέση μέσω Α.Σ.Ε.Π. καθυστερεί. Κάποιος που σας υποσχέθηκε βοήθεια αθετεί τώρα την υπόσχεση του. Η επιδίωξη μιας επιχειρηματικής σχέσης μεταβάλλεται τώρα σε έναν σε έναν κύκλο αέναου δράματος που δεν έχει καμία επωφελή κατάληξη για εσάς. Τώρα είναι η ώρα για να αρχίσετε να σχεδιάζετε κάτι νέο.

Αισθηματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/10-31/10
O Bασιλιάς των ξιφών

Ο Βασιλιάς των Ξιφών υποδηλώνει ότι είναι μια στιγμή της ζωής σας, όπου ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε, θα έχετε μία επανασύνδεση με τις νεανικές παιδιάστικες ενέργειες σας. Η διαφορά είναι ότι τώρα μπορείτε να τα δείτε όλα από την θέση ενός ενήλικα.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας κάνει να νιώθετε ότι αυτή τη στιγμή οι δυνατότητες γύρω σας είναι ατελείωτες.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει σήμερα σαν μια ισχυρή, δυναμική, δογματική προσωπικότητα. Αν αυτός ο άνθρωπος είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τον δεχτείτε όπως είναι. Ανεξαρτήτως φύλου. θα τον  αντιμετωπίσετε  καλύτερα  αντλώντας από τις θηλυκές πτυχές του χαρακτήρα σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει ειδικά για αυτήν την εβδομάδα σαν άτομα που λόγω του ανδροπρεπή χαρακτήρα σας υπερβαίνεται τα όρια σας.

Οικονομικά: Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόου 22/10-31/10
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος μπορεί να δείχνει ότι μια σταδιοδρομία που κάποτε ήταν ευχάριστη, τώρα φέρνει δυστυχία και την πλήξη. Τι έχει συμβεί για να επέλθει αυτό; Μπορεί το Κύπελλο να μπει σε όρθια θέση ή είναι πολύ αργά;
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος συχνά δείχνει συναισθηματική αποστράγγιση. Επειδή όμως εδώ αναφερόμαστε στα οικονομικά μιλάμε για οικονομική αποστράγγιση.
Θα πρέπει να βρείτε μια διέξοδο για το φυσικό εσωτερικό ταλέντα και τις ικανότητές σα
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ