Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 8/3-14/3/20

Υδροχόος (21/1-19/2)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Υδροχόων 8/3-14/3/20

Επαγγελματικά: Το Επτά των Κυπέλλων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Αιγόκερου 15/11- 21/11
Το Επτά των Κυπέλλων

Το Επτά των κυπέλλων υποδηλώνει ότι οι ψευδαισθήσεις σας και οι φαντασιώσεις σας ,σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά είτε γιατί βλέπετε  ατελείωτες πιθανότητες μπροστά σας  είτε γιατί  δεν τολμάτε να πάρετε μια προσωπική απόφαση.

To Επτά των Κυπέλλων υποδηλώνει ότι σήμερα κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε πνευματική σύγχυση. Πιθανότατα κάποιοι δεν έχετε βάλει στόχους. Άλλοι ίσως δεν είστε σε θέση να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση. Η μεγάλη παγίδα που κρύβει αυτή η κάρτα μας παραπέμπει στην παραβολή του άφρονος πλουσίου στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο. Δυστυχώς σπαταλάμε πολύ χρόνο στο να κάνουμε όνειρα και πολύ λίγο χρόνο στο να αναλάβουμε δράση ώστε να τα υλοποιήσουμε.

Αισθηματικά: Η Εγκράτεια

egkrateia
Η Εγκράτεια

Στα αισθηματικά η Εγκράτεια δείχνει την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ των δύο ατόμων.Συνήθως αυτή η κάρτα υποδηλώνει,τον συμβιβασμό μεταξύ δύο ατόμων.Μπορεί να έχουν υπάρξει μάχες και συγκρούσεις που ήταν περιττές, αλλά τώρα και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να συναντηθούν για να μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή.

Να θυμάστε ότι όταν είστε σε σχέση και έρχεται αυτή η κάρτα είναι προφανές ότι υπάρχει μια πραγματική συναισθηματική σύνδεση.

Η Εγκράτεια είναι μία θετική κάρτα που σας λέει ότι αυτή η σχέση αξίζει την επιπλέον προσπάθεια αυτή τη στιγμή.

Οικονομικά: Η Δικαιοσύνη

dikaiosynh
Η Δικαιοσύνη

Σε  οικονομικό κλάδο, αν έχετε καταθέσει σωστά τα χαρτιά σας, τα οποία υπεγράφησαν ή πρόκειται να υπογραφούν η Δικαιοσύνη υποδηλώνει μεταμόρφωση του εγχειρήματος σας σε κάτι εκπληκτικό.

Η κάρτα της  Δικαιοσύνης εμφανίζεται συχνά όταν πρέπει να κάνετε μια σημαντική επιλογή με τις πιθανότητες μακροπρόθεσμων επιπτώσεων. Να γνωρίζετε τον αντίκτυπο που θα έχουν οι αποφάσεις σας στην ευημερία σας και την ευημερία των άλλων. Επιλέξτε συνειδητά συνδέοντας με το εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης (τη διαίσθησή σας) και ζητώντας την απάντηση που ευθυγραμμίζεται περισσότερο με το υψηλότερο καλό όλων. Πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: “Είμαι δίπλα στις αποφάσεις μου και αποδέχομαι τις συνέπειες των ενεργειών μου;” Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε σκάψετε βαθύτερα, αναζητώντας στις σκιές του τι είναι σωστό και λάθος. Αναζητήστε το μέχρι να βρείτε τον τόπο όπου μπορείτε να σταθείτε με ακεραιότητα και αντοχή.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ