Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 1/2-7/2/2020

Δίδυμοι (21/5-26)

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις 1/2-7/2/2020

Επαγγελματικά: Το Tρία των Δηναρίων

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/10-14/10
Τo Τρία των Δηναρίων

Το Tρία των Δηναρίων  υποδηλώνει μεγάλη ανάπτυξη στην επιχείρηση και πολλές ευκαιρίες για σημαντικές συμβάσεις και προμήθειες. Υποδηλώνει επίσης, ότι η επιχείρησή σας χτίζει μια καλή και ισχυρή φήμη. Αυτό με βάση την ποιότητα της εργασίας, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό. Για νέες επιχειρήσεις υποδηλώνει θετικές συμβάσεις.Είναι ένα σημάδι ότι μετά από όλους τους αγώνες, η επιχείρησή σας θα αρχίζει να απογειώνεται.

Τo Τρία των Δηναρίων σας συμβουλεύει σήμερα να αναπτύξετε κερδοφόρες ικανότητες. Μεγάλη θα είναι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε στο τέλος του όποιου σεμιναρίου.

Τo Τρία των Δηναρίων αποκαλύπτει μια πετυχημένη αρχή για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι ένα σημάδι ενθάρρυνσης. Μπορείτε να αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας ως άτομο, αλλά το Τρία των Δηναρίων διδάσκει επίσης ότι οι άνθρωποι δεν αγνοούν τα ταλέντα των άλλων που σας περιβάλλουν. Χρειάζεται τη συνεργασία πολλών, με ποικίλες απόψεις, εμπειρίες και εμπειρογνωμοσύνη για να πετύχετε κάτι περισσότερο από  ότι θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε

Αισθηματικά: Ο Βαλές των Κυπέλλων,

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/10-14/1
Ο Βαλές των Κυπέλλων

Ο Βαλές των Κυπέλλων, αντιπροσωπεύει την ανανέωση της συναισθηματικής και δημιουργικής πλευράς του εαυτού σας και σας μεταφέρει το μήνυμα να επιτρέψετε στο αίσθημα της ελευθερίας να επανεμφανιστεί στη ζωή σας. Να ξαναγίνετε ρομαντικοί και να ακολουθήσετε την καρδιά σας

Οικονομικά: Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ζωδιακές εβδομαδιαίες προβλέψεις Λέοντα 8/10-14/10
O Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος

Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι εάν είχατε μια μακρά περίοδο ευημερίας τώρα το εισόδημά σας μπορεί να αρχίσει να μειώνεται. Σε αυτή τη περίπτωση φυσικό είναι να έχετε άγχος, αλλά θα πρέπει να είστε  προετοιμασμένοι για το παροιμιώδες: “βροχερή μέρα.” Βέβαια σε μακροπρόθεσμη βάση, όλα εξισώνονται.Επίσης ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει τάση για τυχερά παιγνίδια χωρίς όμως να υποδηλώνει κέρδος ή χασούρα!

Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος υποδηλώνει πτώση έλλειψη επιτυχίας και ενίοτε χρεωκοπία.Υποδηλώνει επίσης ότι ο ερωτών θα πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερες και σκληρότερες προσπάθειες προκειμένου να πετύχει τους στόχους τους. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ