Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/11

Αιγόκερως  (22/12-20/1)

Κάρτα ημέρας : O Ιππότης των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/11
Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/11

O Ιππότης των Κυπέλλων είναι η πιο θηλυκή μορφή μεταξύ όλων των Ιπποτών της Ταρω. Είναι σημαντικό όμως να σημειωθεί ότι αυτό δεν τον καθιστά ένα λιγότερο αξιόπιστο Ιππότη. O Ιππότης των Κυπέλλων είναι σε καλή επαφή με τα συναισθήματά του και τη διαίσθησή του και ότι τα χρησιμοποιεί για τη δική του ευεξία. Πολλές φορές για ρομαντισμό και αποπλάνηση. Είναι συνήθως αρκετά ελκυστικός και γοητευτικός για τους άλλους, ανεξάρτητα από το φύλο τους. 
Όταν αντιμετωπίζει μια πραγματική απόφαση, ο Ιππότης των Κυπέλλων πρόκειται να ακούσει την καρδιά του, ανεξάρτητα από το αν αυτή είναι πραγματικά μια λογική επιλογή ή όχι. Μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως γεγονός ή πρόσωπο στη ζωή σας ή ως μέρος του εαυτού σας. Εμφανίζεται ως αγγελιοφόρος – και μαζί του φέρνει πρόσκληση ή άφιξη. Κάτι ή κάποιον που θα έχει κάποιο συναισθηματικό όφελος για εσάς. Ως Ιππότης, μπορεί να αντιπροσωπεύσει την ανάληψη κάποιου έργου με σημαντική συναισθηματική ή δημιουργική αξία για εσάς.

Σήμερα ο Ιππότης των Κυπέλλων ευνοεί την τολμηρή ρομαντική δράση. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Τι σας λένε;

Αναζητήστε εμπειρίες που σας κάνουν ευτυχισμένους. Τι πάντα θέλατε να ακολουθήσετε; Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Αιγόκερου 29/11

Ο Ιππότης των Κυπέλλων υποδηλώνει την προσέγγιση πρός το πρόσωπο από άτομο που θα έχει διάχυτα συναισθήματα αλλά ύποπτους σκοπούς

Προσπαθήστε να εξετάσετε αν αυτή η  διαχυτικότητα οφείλεται στην αφέλεια του και του τι κατά βάθος άνθρωπος είναι.

Μπορεί να είναι ένα άτομο που καθώς παρουσιάζεται τώρα στην ζωή σας μπορεί να σηματοδοτεί μία συναισθηματική διάσωση. Αν όμως κατά  βάθος είναι “ ένα μεγάλο παιδί” που αργότερα αρνηθεί να αναλάβει τίς όποιες ευθύνες του, τι θα συμβεί σε εσάς;

Αν πάλι είστε εσείς ο Ιππότης των Κυπέλλων, μήπως οι στόχοι σας στο ερωτικό είναι πολύ εξιδανικευμένοι;

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ